Vec dugo uopce ne idem u Čidl niti u Smećeland. Imam milijun argumenata nakon experimemata i nakon mog bojkota, vise se ne osjecam glupim, makar kazu da je to velika vecina stanovnistva planete?
Prvo cu navesti zadnji primjer prevare u Smecelandu kada sam se jedva nagovorio da probam njihov svjezi ramstek, cisto radi obogacivanja iskustva jer uzimam vec dugo visi nivo ramsteka.
1. Dobio info iz 1 ruke da ih imaju po 6€ za kg, kupljen taj dan ujutro.
2. Dodjem u Smeceland 1 i nema nista, pitam mesara barem za cijenu, veli on 8.45€.
3. Smeceland 2, imaju ga, ali je cijena 11€ sto je vec jako blizu provjerenog i viseg nivoa. Pogledam deklaraciju, i pise 3x da je iz HR, dakle 100% rodjenje uzgoj klanje, rekoh, ajde probati cu makar poznajem njihovu politiku koja je za glupe i dozvolim im da me popisaju zbog testa.
Marinada, 2 dana, specem 3 komada s razlicitim tehnikama, i dobijem djon s okusom neceg petnaestog!!! A ispekao ih barem 50. Cudan im je ramstek u presjeku, ima vlakna kao piletina?
Sljedece di sam ga bas onako momacki popusio jest gusana grill tava. Inace imam od Lave, dao sam 500kn jos prije korone, zbaci izvanredna, ali sam si htio malo olaksati s manjom tavom ppsto mi se neda rucno prati i posusivati veliku jer je i malo nezgrapna. I tako kupim u Smecelandu manju tavu od gusa. Reko gus je gus, ajde pa sta me tu ima sjebat, i konacno se osjecam da sam ih nadmudrio, iako mi glas razuma kaze da sam naravno, glup ko k**ra* jer sam naravno, usao u Smeceland.
1. Tava ima sjebano dno, i ispupcena je u sredini. Ajde, to na srecu i nije predstavljalo neki problem oko zagrijavanja posto mjerim s laserskim mjeracem dok se upoznavam s novom tavom
2. Kako je dno ispupceno, tava se vrti kao vrtuljak jer je trenje kao s Mitasicama.
3. Tava je samo jedan dan pohrdjala ko isus, a ona Lava je korostena 100x i nema govora o ikakvoj hrdji.
Zakljucak, nema tog boga isusa da vise apsolutno ista kupim u ova 2 distribucijska centra prvoklasnog smeca!!!!
Usporedba kvalitete, prva ima 10 pecenja, druga 100.