Novosti u vezi projecta, nakon svih onih tako rec komplikacija u vezi Sporta i nabavljanja raznih cilindara, odlucio sam preci na GusMidrace, naime stigla je Polini Corsa, u odlicnom stanju, na 1.specijali je klip Vertex...sada jos samo cekam dihtunge i moze na skuter
Na kraju ispada da ona posiljka od Slow-a koju sam silno cekao mi zapravo ne treba, karike i dihtunge pa ak nekom treba nek se javi!
(Karike za Sport i dihtunge za glavu)
Ofarban danas auspuh, zvao u vezi rame trebala bi stici do kraja praznika
, od clana 2TDottore u utorak stize Malossi Sekundar i kada je trebala vec stici al neznam dal je u posti trebam provjerit!
Sada je novi setup u igri:
POLINI CORSA 70
MALOSSI MULTIVAR
STAGE6 TORQUE CONTROL
MALOSSI TORSION CONTROLLER
MALOSSI WING BELL
POLINI PRIMAR
MALOSSI SEKUNDAR
DELLORTO PHBG 19 DD by Pinasco
POLINI FOR RACE 2
MALOSSI REDSPONGE
Sto se tice masineJos trebam uzet polovni kevlar (massi) i torque driver polutku (the ilusionist) i sajbicu 0.4, cekam ljubicasti centralni i set dihtunga za glavu i definitivno vise nista ne diram...(zapravo nemam vise sta stavljat
)
Polini Corsa:
E sad par pitanja, dali ovo znaci "preradjeni airbox" ?
Znaci skinuo sam onu cijev sto dolazi u filter, jeli to dovoljno zraka za 19 karb i dal je potrebno napravit jos koju rupu?
(Oznaceno na slici)
Lonac i prigusivac maloprije ofarbani, ispala je neka mat crna...dali ga trebam preci nekim bezbojnim lakom da dobije onaj sjaj kao na ovoj slici di je RR?
(Neznam jer mi je RR-a farbao frend)
RR
I posto sam presao na Midrace, mijenja se setup...u karb ide veca dizna (koliko brojeva??) i prelazim na tvrdje federe (crveni kvacilo-ljubicasti centralni), dali mi netko zna reci koje rolice da stavim s obzirom da imam i primarne i sekundarne zupcanike?