Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
probaj malo pručit ovdije:http://www.skuteri.org/forum/index.php?/topic/4756-boost-bottle/
sve manje onih koji vole kad se zavrti na 10000+
ne postoji glupo pitanje, samo glup odgovor, tko pita ne skitaž
Slazem se, vidim da puno njih gleda slike...a i temu bogami,al nece komentiratA vidio bi da sam nabavio SP 180 masinu kako bi se raspisali eheheheSamo ti projecti 180 su dosadili svima :/
Ima i toga, ma ovu temu sam otvorio ponajvise jer imam cesto neka pitanja,a stvarno mi je glupo na tjedan otvarat po 5tema u Tehnickim pitanjima, al izgleda da je to bilo ucinkovitije...Npr. ovdje nisam dan danas dobio odgovore koje ulje u prijenos,koji antifriz,koje pakne i koje gume da stavim?Isto tako pitao sam u vezi auspuha dal ga mogu sa necime poravnat? (Doduse to je tek veceras otvoreno)A u vezi Boost Bottle-a,probat cu obje opcije,mada mislim da ce ova bez odusaka reagirat bolje...Anyway,hvala
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
ulje za prijenos mozes kupiti malossievo u it, ako ides gore po neke sitnice(dosta ti je blizu), ili u nekom piaggio centru motulovo pakiranje, gume neznam dal se isplati uzimat u it svi hvale molasice ja vozim na michelinkama i super sam zadovoljanpakne ja bih na tvom mjestu stavio original ferodo(imam i ja jedne malossi stavljene samo za probu)
za ulje u prijenosu ja ga promijenim odmah i svako vece rastavljanje ili sarafanje zamijenim, neovisno o kilometrazi....meni su sava mc29 super gume, super drze kao i metzeler me7teen, ostale mi nisu se nesto pokazale.. pirelli mi se trebao dugo zagrijavati i po losijem asfaltu je volio klizati dosta..
Kako bridgestone nije hvaljen? Ako ne radiš nešto previše km, a želiš imati gumu koja drži i ne voziš se po cesti staroj 680 godina, onda BT-30.
hm, po nekoj logici, trebalo bi zavarit neku sipku s vanjske strane udubine, i onda vuc to sve zajedno prema van i kad se izvuce udubina, onda pobrusit varove. (neznam dal se to tako radi, samo ideja)