Lagani Update (Nisam pisao jedno vrijeme jer sam cekao da se prikupe dijelovi)
I dalje se drzim plana da do 01.05 skuter bar upalim, ako nista drugo...zapravo zelim ga registrirat do tad al ne vjerujem da cu stici
Sta je u medjuvremeno nabavljeno:
Pumpica zadnje kocnice + Opleteni lajtung, od Runnera 2003.godiste:
I odmah jedna sitnica, nznm dal cu moci zaserafit opleteni lajtung na stara kljesta, jer je prihvat drukciji, necu valjda morat nabavljat kljesta od novog modela
Inace,zab sam reci da sam nedavno stavio SSP krom plavi mjerac ulja u getribi
Cilindar Malossi Sport, po super sportskoj cijeni (izvana dosta lose stanje,iznutra isto) izvana sam ga donekle uredio,ocistio benzinom,a iznutra cu ga proci cetkom da dobije onaj sjaj...na taj cilindar ide klip od Replice (u solidnom stanju), ali cekam gusane karike i nove dihtunge od Slow-a...rekao je sredinom mjeseca da stize...tu garnituru planiram vozit dok ne zariba,a kad zariba skidam cilindar i dajem ga na tokari na 2.specijalu..jer doma imam Vertex klip 47,8 sa novim novcatim karikama...(koji mi je ostao viska,jer mi je onaj cil prosli pao sa stalaze)
Usporedba, lijevo novi cilindar...a desno razbijeni, ali se vidi jasna razlika u vanjskom izgledu...
I slika klipa koji ide gore:
Unutrasnjost (crte koje me dosta muce i nznm koliko to bude izdrzalo, izgleda da je napravio dosta KM
)
Nabavljeno je i par sitnica za stelanje;
Igla W3 i W8, te par sajbica i dvije dizne...i crvene opruge za S6 kvacilo, ali njih necu stavit cekam bijele pa kad sklopim kvacilo S6 ide gore umjesto sadasnjeg Fly-ja...
Jos jedan problem se pojavio
Kupio sam jos prije amortizer od jednog clana foruma, i stoji mi pun k vremena u garazi, i imam feeling da je poceo curit, sta s time da radim?
Jel ga mogu stavit takvog na skuter? Dal utjece na voznju to sto curi...
Takvog sam ga dobio,nije uopce vozen kod mene :/
Sto se tice samog projecta, cekam da stigne pocetkom sedmice kada (citava) i cekam ramu...to su zadnje stvari koje mi trebaju za slaganje (uz prije spomenutu Slow-ovu posiljku,karike i dihtunzi)...
Posto nema u mojoj blizini niko ko se bavi auspusima, i niko mi nemoze izvuc udubinu koju sam prije spomenuo u projectu, sredinom 4mj idem u Bosnu pa cu to odnijet tamo da mi naprave,kako bog zapovijeda...
Jos cu se javit sutra da vidite sta se radilo...jer sam slobodan ujutro pa cu se malo zabavit oko rezanja plastika itd