Vidim da se ovdje stvorio jednom rjecju klan talijana i kineza... Osobno i ja imam kineskog talijana tj. Zipa 4t i sam priznajem da je razlika kad sjednem na baotiana ili na svog zipa ali isto tako zip kosta 9000kn a baotian 2700...drugo vidim da svi pljucate po kinezima 125ccm, osobno sam vozia prijateljevog CF Moto Charm 150, taj motor se i u startu i u kraju drzi bez problema sa VX 125 i sa Skipperom 150 4t. Prema tome nemojte govorit da ide 85 ili tako nesto. Vidim da neko spominje tu da Gilera 50 standardna ide preko 85 sta i nije istina osim Runnera DD. Svatite da su kinezi u pola cijene a i vise naspram talijana te da zapravo na kinezima samo fali jos koji sat rada zavrsne obrade. Iskreno po meni je 20000kn za Gileru previse jer je to i dalje 50ccm, znam dosta ljudi koji voze baotiane vec godinama bez ikakvih problema...Svi znamo da su Baotiani skloni npr.hrđanju auspuha, bljeđenju plastika i slicno...ali budimo realni vecina ljudi baotiane drzi vani na kisi jer kazu ma ko ga hebe nisam ga puno ni platija, a kad bi se drzali u garazi i pazili malo vise izgledali bi kao novi. Talijani isto tako koji provedu dvije tri zime vani izgledaju Boze sacuvaj. Prema tome nemojte dizati Gileru, Piaggia i Peugeota u nebesa jer su malo kvalitetniji od kineza. I još nešto svi govorite samo o tuningu istina je da piaggio masine trpe tuning, a kineske i ne bas, ali ako malo ukljucimo logiku svatit cemo da su ti motori konstruirani da se voze kao 50ccm a ne kao 70, 80 ili cak i 90 i da idu debelo preko 100km