Svakom svoje. Klinac kojem stari kupi Gileru želi vozit skuter po kvartu, ganjat se i kur*it pred curkama. Odrasla osoba koja kupi preskupi skuter od 50cc nije baš normalna. Da, ide. Ali i troši. Ekonomija? 0 bodova. Smrdi, dere se, čuje se ko' motorka, generalno bljaki.
4T? Da, to je ipak ono na čemu će svi prije ili kasnije završiti, to svi znamo. Neće dugo potrajat dok ih ne izbace u potpunosti jer im je efikasnost minimalna (ali zato skroz fino zagađuju).
Vi se tu svađate oko cvajera i četverotakta a ne oko Kineza vs. Gilere ili nekog drugog velikog brand namea koliko sam ja skuzio...
Osobno sam sa vlastitom lovom kupio Kineza. Znači za tri i pol soma kuna+set rolica, bolji remen, gljiva i dizna sam dobio brutalno prijevozno sredstvo. Znači da, tražio sam PRIJEVOZNO SREDSTVO. Jeftino, duplo brže od auta.
Skuter je trenutno na 72cc sa drugom bregastom, sa portanom glavom, sređenim i olakšanim ventilima, klackalicama, magnetom, variomatom, sređenim kuplungom i torsion controllerom. zamijenjenim gumama itd. itd. itd.
Opet ne troši, naravno. Čuje se savršeno, ide poprilično dobro i da, g#vn% od Kineza je. Pazite malo na njih i rokat ćete ih jako dugo. Trenutno sam na oko 6,5K km i do sad mi je riknuo lijevi stražnji žmigavac.
Grijem ga 3-5 minuta i onda se vozim ko' idiot.
Treba znat složit Kineza...