da, yamaha, 46 i go..
ma trebal bi haubu na autu lakirati pa pitam..
Ne znam jel bude mogel(ak ti je hitno), jer ti do srijede radi onda mora 1mj na faks, pa nebude delal, jer doma nema komoru a na faksu mora biti 1mj svaki dan od 8-17h...zato se je i požuril da meni završi.
@Tomi ZG - a trebalo mi je nekih 20-30min, s tim da dobro moraš oprat plastiku, prvo sa onim za prozore onda preći sa alkoholom razrijeđenim u vodi i dobro osušit. Mada je meni pomogel bratić pošto mora jedan grijat sa fenom tamo di su neravnine da folija dobro primi, jer ak tam ne griješ onda ti se poslje hoće dignut na tom mjestu.
Kupil sam za 50kn folije, za taj poklopac i za dva retrovizora, i još mi malo ostalo, s tim da sam komad za retrovizor bacil jer sam zajebal nekaj
, znači za 50kn sam dosta folije dobil. A kad ću ljepit ovu plastiku ispod volana nasuprot koljena onda moram uzet veći komad, jer ne valja ak se spaja, vidi se spoj, najbolje je iz jednog komada!
To sam uzel ovu 3D karbon foliju, jer imaš i jeftinijih, koje su recimo na običnoj foliji printan uzorak karbona, ona nema takav efekt kao ova recimo, a i pod prstima je bolji osječaj kad pređeš preko ove di ja imam. Ja sam zadovoljan, ionak sam to uzel za probu, pošto imam dosta djelova na skuteru tvornički koji imaju uzorak karbona pa sam se zato odlučil te plastike ljepit u karbon a ne recimo bojat, jer bi se boja pohabala nakon nekog vremena a onda bi to izgledalo ružno u 3PM...
Al ima dosta zajebancije sa folijom ak hoćeš da izgleda super i bez greške...sve ovisi kak si spretan i kak imaš volje
Kažem, ravni djelovi su laganica, dok su rubovi zajebani...
E da, od alata ti treba skviđi, ošri skalper i industrijski fen te nekaj za čišćenje/odmašćivanje(krpica) !
@wonderkind - ne baš tak, videl sam taj skuter, slično samo kaj ovo žuto kod koljena i ispod ide u karbon, ubiti ni plava nije ista...stavim slike uskoro
@snooke - thx