Dobar je brzi gas, ali ako zbilja nejdete na DRAG volan ili zbilja si ga ne zaželite ko ja onda ga nemojte kupovat(radi samog štelanja i zajebancije oko volana, barem je sjebano na aeroxu za druge ne znam
).
Prvo sam se najebal s ručkom, tj još nije gotova, još se radi. Onda taj gas sad mora biti zakrenut zboog kantice sa uljem, jer smeta sajla, pa nemre biti onak ravno.
Treba, ga jedino podmazat dobro da još glatkije klizi.
Gas je zbilja kratak, sve je u zglobu, nemoraš sad ruku frkat ni niš, samo zglob i to je to. A doziranje je isto ko i na serijali, ak hoćeš malo gasa malo ga odvrneš i tak kak hoćeš, nije kak neki vele da ga nemreš dozirat.
Ali je full kratak...zbilja kratak i velim sve je u zglobu šake.
Nego me živcira glupa sajla, j****u stave 3 napinjača + kaj imaš 2 na karburatoru, znači imaš 5 NAPINJAČA a daju prekratku sajlu, tj sajla je duga sa bužirom, ali onaj dio koji ide u fergazer je skroz kratak, pa ga prvo na jedvite jade staviš u fergazer a onda skužim da mi je klipić dignut već na 1/3... i kaj sad, onda sam skinul jednu maticu sa napinjača fergazer onog vodića pod 90°...
Velim, kaj nisu onda mogli deti barem dužu sajlu kad ima tolko napinjača da se more napet, jer ja sad nemam kaj napinjat kad mi je sve napeto do kraja a svi napinjači odpušteni do kraja
Jebeno glupo. Ali dobro, gas je zakon, turiral sam ga samo 15 min iz gušta, e lovi gas ko nikad do sad...cima odma. Jedva čekam plastike...