onda ga nemoj ni kupovat
btw sve ces vidjeti koliko je jak kada ga stavis na skuter,ne vrijedi se prepirati
Ovo je video di objašnjava razliku između CITY i običnog C16, ko razme nek izvoli
To je test znači stage6 pro i C16 city kojeg je napravil jedan sa SA foruma, barem je tamo postal te informacije. Ja sam prevel da se ne mučite sa njemačkim
Prema Streetbuzz:
Stage6 Pro = 10,6 KS i 8716 okr / min Yasuni C16 = 11,0 min PS & U 9995 / I na Yamaha Aerox s . Stage6 Race Street, 17,5 MoFo karburator te usisni sustav otvorena čestitka Daniel
I drugdje sam pročital da se CITY vrti dosta manje od C16 i da ima više snage na manjim okretajima zbog tih drukčijih konusa, jer nije napravljena drukčija grana nego i ovaj trbuh ili kak se to stručno zove.
A ak kužite njemači budete skužili kaj ovaj lik prića o tim konusima.
Uglavnom taj C16 CITY je baš spuh za SPORT-MIDRACE klasu...a ne da je kao C16, jer C16 je brutala od spuha. CITY bude radil na 11 000okr ko beba, a i na nižim okretajima bude dobar pa nem moral napinjati puno federe i kuriti kumplug.
Bilo kako bilo naručil sam ovaj spuh pa bumo vidli jel bu delal na tim okretajima ili nebu. Već ste me splašili da sam naručil spuh koji bu moral vrteti 12 000okr
Mada mislim da sam se zaj#bo kaj nisam naručil obični aluminijski jer sam navikel na njega i baš mi je ljepi, a ovaj mi je sad malo
al hebeš, to je samo top.