Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 616
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Još ne upalim motor a kaciga je na glavi .
Još ne upalim motor a kaciga je na glavi .Imam obitelj ženu i 2 klinca ,baš zbog njih nosim kacigu .Ni metra bez nje.
Ja osobno najmanje nosim kacigu zbog policije i kazne,a najviše zbog svoje sigurnosti...idem li do trgovine ili na dalji put kaciga obavezno,sto je najbolje meni to vec u navici automacki kaciga na bulju po meni kaciga uljepšava sveukupni izgled motora i samog vozača tako da bi trebali svi nositi kacige
Ja sam prelijep da padnem pa da si izderem lice Uglavnom kaciga mi je došla skoro ko skut i kad dojde u pitanje sigurnost nemamo o ćem razgovarat... i svaki put kad mi klinci dojdu sa skutom makar 100 metara od doma do moje garaže poludim... najbolje opast nezgodno i poginut zabezveze... zbog čega? Zbog frizure?
nosim je zbog svoje sigurnosti, a ne zbog zakona
brijem da sam te vidio neki dan na tresnjavci tocnije na kraju vukovarske tamo kod iskona prije nove ceste!, bio sam pored tebe na sfu! narandastom!,uvjek kaciga na glavu! osim ako se nezelis ubit onda samo daj! to je moja teorija![/quoteMože biti Ivane Neš narandžasto pamtim možda je zo tvoja pila.Ali kad zatopli ima me svukud
pa poli ga s benzinom i zapali da se ugrije