Nosin kacigu, uvik i svugdi, uvik među najpovoljnijim modelima, ali od respektabilnih proizvođača...
@lumpri - najviše nesreća se dogodi isprid i oko kuće... Većinon pri malim i zanemarivim brzinama... Tu glava najviše strada od cilog tila, možeš i zaginit, a baš u takvim situacijama kaciga najviše pomaže... Umisto sa potreson mozga, frakturon lubanje i raznim ogrebotinama i poderotinama po glavi, ne bude ti ama baš ništa... Kad se voziš negdi dalje, pa i malo brže, ako se nešto dogodi, moguće da ti nikakva kaciga na ovon svitu nebi pomogla, pa niti Arai, Shoei i sl., kompozit kevlara, carbona, fiberglassa i 24 karatnog zlata...
@BERO - razmišljaš bez veze, gledajuć holivoodske filmove... Ne, ako se skucaš i zalegneš u bolnicu, ostaneš biljka ili invalid, to NIJE samo tvoj problem, to je i moj problem, uzimaš iz MOG džepa za bolničko lječenje i svu njegu kasnije, jer svi mi plaćamo za zdravstveno koje ćeš TI iskoristit, a možda nebi triba da si nosija kacigu ili veza pojas, pa bi ostalo više sredstava za MENE da mi šta ranije dijagnosticiraju ozbiljan zdravstveni problem, a ne da mpran godinama čekat red za MR ili CT...
@jole098 - ovo tvoje neću niti komentirat...