kak je ivanm reko definitivno nam fali daski u glavi od tih silnih padova ali kaj sad..kaje tu je
inače kad ti neko neš brani to radiš u inat pa tak nekad i prcamo bezveze
kak je Ćok reko zajebancija je na razini ne samo na forumu nego općenito kad se družimo uživo..
volim pomoć kad mogu i to je najmanji problem..
ovo prepucavanje Ćok vjerojatno misli sa Jurčom..to nije prepucavanje nego jednostavno nedostatak zajebancije u tom dijelu teme
nakon "prepucavanja" bio sam kod jurče i pričali smo za to i shvatio je kak je to sve zajebancija i nikom štetom ne radimo
da njemu smeta ili bilo šta nek kaže i dobro, ali da smo nekog uvrijedili u toj temi nismo nego to podjebavanje su naši standardni postovi
Štefek to za tehniku i tuning kaj si reko da onda počnemo pisat..pišem ak tema nema puno odgovora
ali kad vidim 100 odgovora u temi koju svjećicu da stavim meni je muka...svaki tjuner kaže drugu svjećicu i sad da kažem i pravu koju treba stavit naravno me nebi poslušo
tako je i za hrpu ostalih stvari di ti se svi rade pametni, a ni base kit neznaju poštelat a ide ima 120km/h
Ćok i ekipa puno puta bili kod mene i napili se i najeli u garaži i nikad se niko nije uvrijedio..od kad je posto MOD malo se promjenio
naravno nesmije se tolko zajebavat i popuštat nam pošto šef primi za uho i ajmoo svima bann..
iskreno za taj bann boli me Qurac i to ste valjda shvatili pošto sam ih imo brda i doline i opet sam tu tak da to ne pomaže
ja se promjenit sigurno neću još dosta godina..pa još sam mlad i zajebancija mi je na prvom mjestu