oni koji su prešli tj. složili bb gore su to učinili radi jednog jedinog razloga
lova$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$44
koju treba izdvojit za takav hobi, a ako jednom slozis dobar HE i vec izdvojis tu lovu onda ti nece biti zao jednom godišnje ili svaku drugu sezonu složit novi kit, mozda radilicu a ovo ostalo sve traje dosta dugo (tipa struja,karb,prijenos). Svi ala HE sa foruma, ne svi ali većina su slagani potegni vamo tamo, znam par ljudi koji su otvorili kesu i uzeli SVE u jednom trzaju, dobar njih jos danas vozi te skutere..opet to su dečki koji su išli na neki look ,na na race stim..pa ono
Da li se moze vozit svaki dan, može ima dobrih primjera, po meni da bi slozio HE koji ce ti sluzit trebaš proc sve etape počevši od zx, pa base i nadalje sve je to dio toga....
lp.
točno to, kako kaže mamić, moraš imaš čuku za to, a dalje čitaj moj potpis xDD
Uglavnom, ja znam masu primjera kako ni base ljudi ne slože dobro pa zaljepe karike i šta ti ja znam
Ono što većina gleda je POTROŠNJA, a to znači da mulac od 15-16-17 dnevno mora financirat ulje,benzin,cigare i kavu dve a sve od 20-30-40kn, a to kad voziš 12-15-18-20ks nemožeš isfinancirat, zato neki kao ja voze ditecha pa im troši 3 litre, neki se voze samo vikendom, a neki voze serijale s diznom 50 i s blokadama,a neki se ne voze nego im skuter služi da se mogu hvalit da ga imaju