Ma kolko sam danas osjetil ni te nisu preteške 5.9gr. a težih nemam. Recimo ZX je počel sa istim rolicama vuć veš na 6,5-7t okr, a ovaj tek na 7,5t okr. Znači isti vrag samo kaj se treba razvrtit, a još nisam probal više od 7,5okr.
Evo samo da velim da sam uspel naštelat smjesu donekle, do sad mi je bila svječica br8es, i bila je crna ko marker. Danas sam stavil br9es i spustil iglu na 3. zarez točno na sredinu, i svječica je smeđa. Odpeljal sam se malo koji 5km i provjeril i smeđa je, malo sam još one dvije dizne za ler gas podesil(pritegnul) i sad je super. Jbg ne štela se po zimi ali ak se vozi mora se i poštelat.
Na 7,5t okr nema više metalni zvuk...puno se ljepše čuje kak okretaji rastu !
P.S- imam oko 40km do sad i ni jednom nisam dal više od 1/3 gasa... e ovo mi se čini normalnije do 50 km ni malo gasa, do 100km malo, više od 100km sa gasom ali ne na kratko. Jer na SS forumu sam čital neko je dal tu link o razradi i pisalo je do 250km ne više od 1/3gasa, pa ko ima takve živce. Haha sva sreća da je sad zima pa se ni nemrem vozit brže od 50km/h jer mi se noge smrznu i ide prema jajima.