Tehnički kutak > Tuning skutera

Laser X pro ili Gianelli Reverse za 70ccm base, pomoć!

<< < (10/12) > >>

funkyzg26:

--- Citat: igor.sb - 30 Prosinac, 2010, 22:53:52 ---o cem ti pricas, kakav yasuni s blokadama, ko je ikad vozio yasuni r s blokadama i da si ti cuo kako to zvuci, jesi cuo kad nardo/shot kad vriste na 12+t

prestani gledat youtube i komentirat spuhove  :icon_thumright:

sto se ja uopće obazirem, tvrdoglavi ovan nedokazni  :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

jesi ti čuo rekorda kao vrišti na 4-5000 okr  :binkybaby:

neznam kakve veze ima di sam čuo spuh ja na svojim 5.1 THX creative 450w zvučnicima i creative zvučnom jako dobro čujem spuhove na youtubu , sad neznam kakve zvučnike ti imaš vjerovatno one za 5 banki al ja ih jako jako dobro čujem na youtubu  :icon_tongue: youtube je u hdu odavno  :laughing7:

danc00:
A gle, da je kviletniji/jači/bolji bio bi i skuplji! Oba spuha su tu ngdje, svi su mi rekli (čak i dečki u trgovini) da je Laser jači od reversa pogtovo na minareliju. Jer ipak njemu je svejedno kaj sam ja uzel a preporučil mi je Lasera za aeroxa ko i većina ovdje...valjda nisu svi ludi .

Laser je možda malkice jači od ZX-a ali samo dok ima homologaciju(blokadu u grani) no ja sam to odmah riješil !

Jbg o zvuku ti nemrem niš reći...meni je ok, od reversa mi je ljepši ali kaj je tu je, nem uzel spuh radi zvuka jer nije istina da Laser ima ružan zvuk, samo je drukčiji.  Hehe, da , pa nema ti veze jel ti imaš 5.1 zvučnike i nafrljiš ih do kraja pa da dobro čuješ zvuk, bitno je s čime je sniman zvuk, jer ak je sniman sa mobitelom zvuk je koma(nije vjerodostojan) pa ti ne pomažu niš 5.1 zvučnici...

Oba su tu negdje eto uzel sam Lasera jer ste rekli da je bolji a i nema ga puno ljudi pa da mogu biti bar među onima koji se je zaj#bo kaj ga je uzel  :toothy12: ili nije... :icon_thumright:

Pa ljepi su topovi za reversa, samo kaj će koštat oko 70€ kaj je više od pola spuha, i kakvog onda to smisla ima kupovat?

wonderkid:
funkyzg26-laser x pro je jaci od reversea i svi to kazu,cak i na ostalim forumima dok je tebi na reverseu sigurno vec izgorila vuna te se tako dere,brijem da si ti prvi kaj se zali na reverse sto je bucan a sigurno nikad u zivo nisi cuo shota ili narda kaj zavrti na 12t rpm pa da onda vidis kaj zvuci reverse bez vune naspram shota/narda

Crazy Kuree:
Dečko okani se youtube, pored narda nijedan slabiji auspuh se ne čuje uopće, zx je za serijalu i osjetno je gori od lasera, yasuni R je možda i najtiši base auspuh... Nardo po jačini zvuka može konkurirat high end auspuhu ima inače jedan od najljepši tonova

ivanm:
nardo bi bio tiši da ima duži top, al ne znam koliko bi to utjecalo na performanse.. paše na šaraf top od giannellija (extra, reverse) koji je i 50% duži pa ću to kad zatopli testirati..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju