Tehnički kutak > Tuning skutera
Laser X pro ili Gianelli Reverse za 70ccm base, pomoć!
funkyzg26:
--- Citat: danc00 - 30 Prosinac, 2010, 17:15:19 ---Da, zaboravil sam reć, bil sam danas u Ami Trade i pogledal malo Reverse kak izgleda, i ono isto dobar spuh, ima pojačanja neka iza kod suženja ali top je koma, one tiple i sam top je ostavil loš dojam i izgleda kinesko. Makar sam ja sretniji sa Laserom(bar po izradi) i drago mi je da sam uzel njega umjesto Reversa. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jači je reverse/rekord full od tog lasera pretiho je to meni nešto da bi bilo dobro , ako te top brinuo na reversu nije trebo jel sad izlazi cijeli novi set topova , ja sebi uzimam crni rekordov i ovaj aluminij reverse top čim izađu
http://www.facebook.com/pages/Giannelli-Silencers-Facebook/139613059402255?v=wall#!/album.php?aid=35906&id=139613059402255
kopiraj cijeli link
igor.sb:
zakljuci su ti ono ::)
dokazi da je nesto slabije jace
i yasuni R je među tisima al zato među jacima i kvalitetnijima u toj klasi
Crazy Kuree:
Laser uopće nije tih, po decibelima je sigurno sa reversom koji ima duboki zvuk dok laser ima "limeni" zvuk, što se tiče performansi mislim da je laser bolji razlika je tolika da bi teško primjetio, laser je ljepši i puno ljepše stoji aeroxu
funkyzg26:
--- Citat: igor.sb - 30 Prosinac, 2010, 21:50:47 ---zakljuci su ti ono ::)
dokazi da je nesto slabije jace
i yasuni R je među tisima al zato među jacima i kvalitetnijima u toj klasi
--- Kraj citata ---
taj laser je neš sitno jači od zxa i to je to , i u klasi je sa zxom , zxrom , gianelly extra , jedino kaj dobro izgleda , yasuni r je možda tih sa svim blokadama meni se on čini glasan dosta ali je ipak neš tiši od rekorda za kojeg ja mislim da mu nardo nije ni do koljena po glasnoči :icon_biggrin:
igor.sb:
--- Citat: funkyzg26 - 30 Prosinac, 2010, 22:51:05 ---taj laser je neš sitno jači od zxa i to je to , jedino kaj dobro izgleda , yasuni r je možda tih sa svim blokadama meni se on čini glasan dosta ali je ipak neš tiši od rekorda kojem ja mislim nardo nije ni do koljena po glasnoči mislim :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
o cem ti pricas, kakav yasuni s blokadama, ko je ikad vozio yasuni r s blokadama i da si ti cuo kako to zvuci, jesi cuo kad nardo/shot kad vriste na 12+t
prestani gledat youtube i komentirat spuhove :icon_thumright:
sto se ja uopće obazirem, tvrdoglavi ovan nedokazni :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju