Tehnički kutak > Tuning skutera
Laser X pro ili Gianelli Reverse za 70ccm base, pomoć!
danc00:
Pozdrav, ima svakavih tema ali nisam baš puno našel konkretno da se priča o ova dva auspuha, uvjek sve završi na ZX-u....
Zanima me auspuh za DR.evo 70 ostalo piše na profilu, znači neki spuh koji neće vrtjet kit ko blesav nego da traje i daje :icon_thumright:
Cjenovito se mora nalazit do 140-150€, ni centa gore.
Moj prvi izbor je Laser X pro (kromirana verzija), ali vidim da je i Reverse tu negdje, no nema ga kromiranog i vele da je tanak i slab...(nisam ni jednog videl u živo pa eto ako netko ima kaj za reći bilo bi od velike pomoći)
Zvuk mi je onak, manje bitan, bitno da je trajan i da je dobar za mašinu!
:help: :help:
I još jedno OT pitanje, jel itko izmjeril točnost aerox obrtaljke? Jel moguće da pokaziva 500-1000okr više nek kaj se vrti?
funkyzg26:
gianelli reverse/rekord uzmi definitivno samo ga nema kromiranog , al ako se odlučiš na njega prije stavljanja prešpricaj ga sa par slojeva bezbojnog laka od bar 650c ako nemreš nač 800c i nema straha od hrđe znači prije postavljanja mu daš par slojeva i to je to siguran je od hrđe :icon_thumright:
cvele60:
Laser na minarelliju= odlicna kombinacija... :icon_thumright:
Deny:
i da laser se dere kao lud :o
danc00:
Ma to kaj se dere i nije neki problem, više da je dobar pa nek se on dere kolko ga volja....
Ti imaš S6pro replicu na kitu, pa kak se ona ponaša...vidim da ju večina ne voli!
Znači i gianelli je u rangu sa laserom, i dobar je kaj se izrade tiće?
Vjerojatno će onda laser ak velite da je ko stvoren za minareli...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju