Tehnički kutak > Tuning skutera

Laser X pro ili Gianelli Reverse za 70ccm base, pomoć!

<< < (11/12) > >>

luna500rr:
Nardo je tih spuh dok ne dodas gas ;D
Funky blokade su ti za tehnicki, ako oces iskoristit spuh skines ih i bok, u tebe je gianelli record a ne reverse, record je jaci i glasniji od reversa i lasera...

ivanm:
rekord je lijep, samo bi ja skinuo onu plastiku na izlaznom pipe-u..
a sad na koliko okretaja daje max snagu to treba ispitati... ima li koji graf negdje?

funkyzg26:
imamo se ja i ivan sučeliti u decibelima nardo vs rekord  :toothy10: ja ti kažem da ovo nije normalno kako vrišti j#bote pogotovo kad krečem , čim dam gas to počne vrištat j#bote sve me sram se vozit po gradu ,

http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-31DEL-19%26modell%3D1077%26l%3Dnavigation

na hp charts odite je da piše da je bolji nekih 18 posto al ako se vrti samo 250rpm više od zxa u klasi je zxa ,zx ima na dynu 95kmh dok laser ima 97kmh ,još zx ima pol konja više gledajte plavi i zeleni chart

evo laser 250rpm se samo vrti jače od zxa nemojte me jebat ,reverse je u klasi yasuni r dok je laser u klasi ispod

ima još jedan chart di se uspoređuje mhr replika,laser xpro,stage 6pro i tamo se vidi da mu je powerband između 8-9000 rpm i to je teški dokaz da je u klasi za zxom

danc00:
http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/pskurven/kurve.php%3Fs%3D%26id%3D508

Pogledaj ovaj graf! Onaj je na serijskom SF i to sa preteškim rolicama, a Laser radi najbolje na malo višim okretajima dok ZX-u pašu niži pa je valjda i zato pokazal takve rezultate. Pogledaj ovaj test na minarelliu 70ccm pa reci jel rang ispod reversa, ak je onda je revers za midrace setup. BMK za to kaj piše na testovima ili kaj ti veliš samo na temelju tih grafova, da si ga imal vjeroval ti bi na riječ ovak čekam pa da se sam uvjerim, ak je slabiji od ZX-a snimil bum filmić kak bum ga scijepal na drvocjepu sa sjekiorm od 3Kg za kalanje, pa buš mogel videti kaj je i unutar njega!

A jel si imal uopče Revers i Yasuni R ?

luna500rr:
oko cega se svadjate...
Nijedan graf na scooter shopovima nije pouzdan vjerujtemi, prema njima kit mhr replica daje 13ks a zx vrti 9000rpm, usput nedaje zx najvecu snagu na istim okretajima na serijskoj luni ili na aeroxu sa due+...
Mhr replica auspuh je radjen prema gianelli reversu, replica je negdje izmedju yasuni R-a i zx-a, a za technigas neki govore i da je jaci od yasunija?
Rekord mi se cini mrvicu jaci okretajima od yasuni r-a, mada to nis nemora znacit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju