Tehnički kutak > Tuning skutera
Laser X pro ili Gianelli Reverse za 70ccm base, pomoć!
Crazy Kuree:
Ako ti se ne sviđa laser ja ću ti dat yasuni R 07 za njega :icon_biggrin:
Iwo SR Tuono:
laser voli okretaje,ja sam se u to uvjerio jer recimo ditech do 80km/h ide normalno, al nakon toga kad se još zavrti samo krene spuštat kazaljku i nema mu kraja, čak i sa dvojicom.
A i ja vozim svoj skuter na rolinama 4.7gr dok nitko ditecha ne vozi ispod 6gr recimo
i kao treće ZX mi nikad nije pao u rupu dok sam uzbrdo išao dok Laser redovito pada u rupu ako fulaš roline samo za 0.3gr tako da nemojte pričat gluposti, sa ss-u imate usporedbe auspuga i laser je definitivno iznad svih
danc00:
Znači definitivno bum trebal podešavat kumplug ponovno? Imam set federa malosi MHR vjerojatno, zeleni-plavi-crveni ! Sad su gore plavi oni su kao srednje tvrdoće, i mislim da su premekani za lasera, jer lovi prerano, tj nema onakav šus ko sa ZX-om(na samom startu, prvih metar dva).
Recite mi, tu blizo je Auto Krešo, pa mogu uzet RMS podešavajuće kvačilo(107 je fi za minareli jel tak), jel bi dobil kaj naspram serijskog, serijsko mi nije skroz potrošeno, čak ni pola(10 000km) Ili samo da puknem gore crvene najtvrđe federe i bok(samo ne znam kak bum ih del, plave sam jedva jedvice rastegnul). A centralni je ok mislim, 50% je tvrđi od serijale tak da s njim nisam imal problema nikad!
Iwo SR Tuono:
sad si pao u probleme kao i ja, štelovao sam sa crvenim centralnim lagane roline i žute šuštice na kvačilu iz sport seta, to mi je bilo tromo pa sam išao na crvene MHR međutim nisam dobio šus pa sam stavio bijeli centralni malossi i žute šuštice i roline 5.25 prosjek, sad imam sve samo me zeza rupa uzbrdo a to ću riješiti sa 5.0gr rolinama, bar na neko vrijeme, s tim da nisam napomenuo da kad sam stavio kevlar komplet dosadašnji setup si u smeće mogo bacit,sve sam moro isponova štelovat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju