Tehnički kutak > Tuning skutera

Laser X pro ili Gianelli Reverse za 70ccm base, pomoć!

<< < (5/12) > >>

ivanm:

--- Citat: danc00 - 20 Prosinac, 2010, 16:33:37 ---Nemam para ja za te skupe auspuhe, i na ovo sam se jedva odlučil...da imam nebi ni tu pital kojeg od ova dva da uzmem... :icon_thumright:

Piše da ovaj koji je cijeli sjajni da mu je top podložan hrđajnu jer nije kromiran, a ovaj sa crnim topom je od materijala koji ne hrđa, a skoro isto koštaju.

BTW jel će mi Laser ispustit dušu kitu kak vi velite? Ili bude ok kaj se dugotrajnosti tiće, normalno karike i lagere ću zamjenit nakon 10-15 T km !

--- Kraj citata ---
onda chrom sa ovim crnim topom jer ovaj cijeli krom bar meni izgleda ko preveliki kič..

Crazy Kuree:
Ja sam iz Bosne pa sve mora bit chrom  :icon_biggrin: Uzmi što ti se sviđa, mislim da taj chrom top ne može hrđat, jer su gotovo u svih auspuha pravljeni od aluminija. Slow to si u pravu, a reverse i shot je glupo uspoređivat, nebi puko ni shot da se vrti na manje obrtaja... Ko god nezna kako nekima nardo/shot pucaju nek stavi na due+ i naravno dobro to podesi  :icon_biggrin:

Iwo SR Tuono:
Top na laseru je raden od inoxa

danc00:
Evo ljudi Laser je namontiran.

Kaj da velim, spuh je čvrst, krom ko krom, nisam ih videl puno kromiranih pa ne znam kaj da vam velim po tom pitanju... Evo slike kak izgleda!

Spuh voli okretaje, jer recimo sa ZXom mi je več sa 6-7 potezal ko lud, a sa ovim tek od 7T a više ga nesmem stiskat jer mi je kit još u razradi. Rolice su 4.9gr i sad obavezno moraju ići 4.1gr jer su ove preteške za njega mislim,,,

Evo zvuk i slika...nadam se da bu me dobro služil i da ste me na dobar spuh uputili  :toothy12: :toothy12:

ivanm:
metalan zvuk ko nardo na sitnim okretajima..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju