Tehnički kutak > Tuning skutera

Laser X pro ili Gianelli Reverse za 70ccm base, pomoć!

<< < (4/12) > >>

ivanm:

--- Citat: danc00 - 20 Prosinac, 2010, 13:35:04 ---Znači isplati se dat 10-15€ za kromiranu verziju? Tolko je skuplji onaj sa crnim topom od osnovne verzije, al piše da je komplet zaštićen od hrđe, pa ak je tak onda ok.

A Rekord mi nije u izboru, ne kupujem u HRV a tam di mislim uzet njega nemaju, pa sam osuđen na ovaj izbor....

Uf al Reverse ima predobar zvuk, ovaj Laser je više zujalica, a Reverse ima dubok zvuk... Znači koji god uzmem nebum fulal, al vjerojatno ide Laser jer je kromiran pa nemam brige s njim!

--- Kraj citata ---
pogledaj yasuni  pa buš zaboravil na lasere i giannellije   :)

2TDottore:

--- Citat: doritos - 20 Prosinac, 2010, 11:35:28 ---ma jebes mjerenja spuhova u 200-300okretaja vise

ti mozes sloziti skuter da ti vrhunski radi na 10iljada okretaja a onom tvom frendu se moze vrtiti na 10800i budes ti sa svojih 10iljada jaci i brzi od tog sa 10800 :icon_biggrin:

sve su to sitnice, bitno je kako cilindar slozis i prenos a ostalo je samo plug and play...

--- Kraj citata ---

to ovim tjunerima teoreticarima i filozofima neres objasnit...nedaju se krstit...  :confused5:

btw....laser xpro je jaci od jasuni r-a rezem jaja ak nije...a uz to je i pun k**ra* jeftiniji....

Crazy Kuree:
Meni se sviđa laser xpro al cjeli chrom, crni top mi nije fin al to je stvar ukusa i precijenjeni su polovni. Već je bilo dosta tema o tome koji je jači, laser xpro, yasuni r i reverse su tu negdje, laser jedino nisam imo a mislim da yasuni R ima najpovoljniju krivulju snage, najkvalitetnije je napravljen ali nema u chrom verziji pa hrđa, laser xpro chrom ne može hrđat

danc00:

--- Citat: ivanm - 20 Prosinac, 2010, 14:01:28 ---pogledaj yasuni  pa buš zaboravil na lasere i giannellije   :)

--- Kraj citata ---

Nemam para ja za te skupe auspuhe, i na ovo sam se jedva odlučil...da imam nebi ni tu pital kojeg od ova dva da uzmem... :icon_thumright:

Piše da ovaj koji je cijeli sjajni da mu je top podložan hrđajnu jer nije kromiran, a ovaj sa crnim topom je od materijala koji ne hrđa, a skoro isto koštaju.

BTW jel će mi Laser ispustit dušu kitu kak vi velite? Ili bude ok kaj se dugotrajnosti tiće, normalno karike i lagere ću zamjenit nakon 10-15 T km !

SlowRider:

--- Citat: rakitje00 - 20 Prosinac, 2010, 09:14:38 ---ja nekuzim kak se nekima shot/nardo ili reverse razleti puca,ja sam sve po svemu vozio snjegu,kisi,suncu nijedan nije zahrđo niti puko!

--- Kraj citata ---

nije postizao dovoljno visoke okretaje?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju