Tehnički kutak > Tuning skutera

Laser X pro ili Gianelli Reverse za 70ccm base, pomoć!

<< < (6/12) > >>

danc00:
Hehe, nek, ko da po lončiću nabijaš ! Al ga hoću ćuti na 9T okr, a treba kit razdelavat, joooj :angry5: :angry5: :BangHead:

Jako ljepo paše, nije neki kić kak sam mislil, samo da je dobar, to mi je bitnije...sutra stavljam malo lakše rolice pa da vidim onda, jer zasad je slabiji od ZX-a na nižim okr!

ivanm:
polako razrađuj kit sa težim rolama, pazi sad je jako hladno, da ti ne dobije riseve odmah u startu..

Crazy Kuree:
ugrij do radne temp. prije svake vožnje, već od 50km smiješ uvrnit pun gas na par sec.  :binkybaby: prelijep je  :headbang: obrtaji po satu kroz ubrzanje trebaju bit oko 10000

ivanm:
takav top bi ja trebal nekome fkrasti da stavim na nardo da mi nije tak bučan :zubo:

danc00:
Ma nema straha dečki, grijem ga ja 5min prije nek kaj bilo kaj delam, kad pusti čok još ga malo ostavim i onda napravim 2km i to je to. Sutra bum možda napravil i 10km  :toothy12:

Nego nebi sad htel da se počnemo svađat oko razrade, jer zbilja neki vele 200km ,neki 50km neki 10km. Ali ja vjerujem da ak se do 50km spore vožnje i grijanja nije sve razradilo onda sve k vragu, pa 50km je dosta, i karike bi se trebale do onda potrošit i dobit normalan oblik kakav trebaju dobit. Naravno nebum ga ja još odmah tjeral max i po par min držal full gas poslje 50km ali više od pola gasa mu smijem dati na par sec, jer pa zludel bum ovak, jedva držim ruku kad se vozim :'( :'(

Nebm sad sve tu pisal ima u garaži, ali bilo mi ja gadno za skinut ovu prokletu blokadu na grani...kaj ubiti ona znači? Smanjuje snagu ili samo zvuk, ili oboje? Jer nie duga, kojih 2,5cm.

@ivanm - pa je hladno je, al kaj to znači cilindru? Kad on dobije radnu temp. Pa svejedno mu je...jel nije?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju