Tehnički kutak > Tuning skutera
Laser X pro ili Gianelli Reverse za 70ccm base, pomoć!
cvele60:
--- Citat: funkyzg26 - 20 Prosinac, 2010, 10:46:47 ---gianellli reverse/rekord je jači od lasera full ,ko yasuni r su gianneliji ako ne i jači , ako te brinu tipne na topu onda uzmi rekorda on nema tipni na topu laserski mu je ugravirano ime
--- Kraj citata ---
Ti si to sve izmerio,isprobao i doso do zakljucka :icon_biggrin: jbg svako hvali sta ima bez obzira na cinjenice....
a cinjenica je da je Laser odlican uz base kit na mina blokovima...bucni top se lako resava ...
funkyzg26:
--- Citat: cvele60 - 20 Prosinac, 2010, 11:23:30 ---Ti si to sve izmerio,isprobao i doso do zakljucka :icon_biggrin: jbg svako hvali sta ima bez obzira na cinjenice....
--- Kraj citata ---
činjenice su da su yasuni r i gianneliji reverse/rekord skoro pa isti zavisi od setupa , i ako rekorda uzmeš nema jebanja sa skidanjem blokadi jer nema ni jedne , dok serijski yasuni r je banana tek kad mu se skinu blokade se vrti do 10500
luna500rr:
Reverse je pravljen da bude optimum termogrupama tipa trophy, ima svasta u sebi za tisi zvuk i rezonira nize od yasuni r-a, record bi mogao biti jaci, a definitivno je glasniji...
--- Citat: funkyzg26 - 20 Prosinac, 2010, 11:27:47 ---činjenice su da su yasuni r i gianneliji reverse/rekord skoro pa isti zavisi od setupa , i ako rekorda uzmeš nema jebanja sa skidanjem blokadi jer nema ni jedne , dok serijski yasuni r je banana tek kad mu se skinu blokade se vrti do 10500
--- Kraj citata ---
Blokade su tu samo radi tehnickog, svaki homogoliran spuh bi ih trebao imati, nije ih nikakva jebada skinuti ni vratiti nazad...
doritos:
ma jebes mjerenja spuhova u 200-300okretaja vise
ti mozes sloziti skuter da ti vrhunski radi na 10iljada okretaja a onom tvom frendu se moze vrtiti na 10800i budes ti sa svojih 10iljada jaci i brzi od tog sa 10800 :icon_biggrin:
sve su to sitnice, bitno je kako cilindar slozis i prenos a ostalo je samo plug and play...
danc00:
--- Citat: Crazy Kuree - 20 Prosinac, 2010, 04:06:06 ---Za laser kažu da se izvrsno pokazo na base kit-u, meni je on jedan od najljepši auspuha (cjeli chrom) vele još ovi koji ga imaju da je super kvalitetan cjeli. Reverse je dobar, kvalitetno napravljen i lim uopće nije tanak ni u jednom dijelu, jedino prigušivač nevalja, tipne su stavili koje se brzo rasklimaju pa počne zujat
--- Kraj citata ---
Znači isplati se dat 10-15€ za kromiranu verziju? Tolko je skuplji onaj sa crnim topom od osnovne verzije, al piše da je komplet zaštićen od hrđe, pa ak je tak onda ok.
A Rekord mi nije u izboru, ne kupujem u HRV a tam di mislim uzet njega nemaju, pa sam osuđen na ovaj izbor....
Uf al Reverse ima predobar zvuk, ovaj Laser je više zujalica, a Reverse ima dubok zvuk... Znači koji god uzmem nebum fulal, al vjerojatno ide Laser jer je kromiran pa nemam brige s njim!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju