Tehnički kutak > Tuning skutera

Laser X pro ili Gianelli Reverse za 70ccm base, pomoć!

<< < (2/12) > >>

Deny:
ja sam kupio pro replicu i nisam je ni stavio na skut,a kamoli se vozio tako da ti nista ne mogu rec :D

Crazy Kuree:
Za laser kažu da se izvrsno pokazo na base kit-u, meni je on jedan od najljepši auspuha (cjeli chrom) vele još ovi koji ga imaju da je super kvalitetan cjeli. Reverse je dobar, kvalitetno napravljen i lim uopće nije tanak ni u jednom dijelu, jedino prigušivač nevalja, tipne su stavili koje se brzo rasklimaju pa počne zujat

R@kija:
ja nekuzim kak se nekima shot/nardo ili reverse razleti puca,ja sam sve po svemu vozio snjegu,kisi,suncu nijedan nije zahrđo niti puko!

funkyzg26:

--- Citat: danc00 - 19 Prosinac, 2010, 23:33:42 ---Ma to kaj se dere i nije neki problem, više da je dobar pa nek se on dere kolko ga volja....

Ti imaš S6pro replicu na kitu, pa kak se ona ponaša...vidim da ju večina ne voli!

Znači i gianelli je u rangu sa laserom, i dobar je kaj se izrade tiće?

Vjerojatno će onda laser ak velite da je ko stvoren za minareli...

--- Kraj citata ---

gianellli reverse/rekord je jači od lasera full ,ko yasuni r su gianneliji ako ne i jači , ako te brinu tipne na topu onda uzmi rekorda on nema tipni na topu laserski mu je ugravirano ime

ivanm:

--- Citat: rakitje00 - 20 Prosinac, 2010, 09:14:38 ---ja nekuzim kak se nekima shot/nardo ili reverse razleti puca,ja sam sve po svemu vozio snjegu,kisi,suncu nijedan nije zahrđo niti puko!

--- Kraj citata ---
pri montaži ga napnu i zato puca pod vibracijama...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju