nate kaj...vi ste svi meni smiješni i s jednog i drugog foruma,neznaš tko je gori.Prepucavate se ko mala djeca, serete jedni po drugima, toliko se osjećate svuda prozvani i uvrijeđeni,a onda kažete imate život osim foruma ? pa se u kafiću sprdate oko članova na forumu
. Ja neznam ko je tu blesav,ali nekak mi to sve kontradiktorno zvuči.
odite svi na piće skupa i rješite to ko normalni ljudi..kad čitam ove vaše rasprave po forumu samo se dobro nasmijem i odem živit život,van foruma xD...a vi i dalje tipkate, jebeno.
I moram napomenut,smiješno je i žalosno da kad bi nekog stvarno nešta trebao pitati oko motora/skutera šta nije u svakodnevnom điru, ( koje gume da stavim,koje ulje ljevate,koji sprej za lanac,koji auspuh jel kucelj ili akrap, i inih tema koje već i babe na placu znaju ) nitko nebi znao odgovor,i kao i obično nebi ga ni dobio jer nitko,pogodite,nezna,a to bi kao i trebala biti svrha,ajmo reći tako orijentiranog foruma....svaka čast nađe se tu i tamo neka iznimka pa neki zaljubljenik ili znalac zna reći.Dobije se u prosjeku jedan kvalitetan odgovor na 100 pitanja,svi ostali samo kokodaču gluposti šta su čuli od maminog tetka tatine strine pradjedovog kuma...Više puta sam se uvjerio da su strani forumi puno bolji i pouzdaniji izvor znanja. A i ljudi su, pa u najmanju ruku civiliziraniji i tolerantniji.