I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
..koliko košta Speedfight 3.... ..a čisti kenez je,izgleda gore nego svaki kinez,čista sprdnja spram SF2...
..iskreno motor je ogavan.....vidi se da je kinez....živi užas....
....isssssssseee strasno jbteee pa sf2 je miss junivers
dobro nije bas neki ljepotan ,ali nije ni tako odvratan ko sto govorite.............
...gle kolega o ukusima se ne raspravlja
http://www.motori.hr/Speedfight_3_Nova_generacija_3095.html meni mozda i bolje izgleda nego duja valoviti diskovi i nije mono vilica....
...daj molim te....priča se o kilometraži od 75 tisuća,tera me srat.....jbte kom vamo ljudi lažu i kog vrijeđaju ja ne znam....znam da se sere i to na veliko...eto toliko,više riječ neću napisat vamo...možda
samo cu rec lool ,ma kakvih 75 000
...sta se ti sekiras...ajd sto nas laze al' sto i sebe laze ...mi nemamo nista od tog tak da dont vori bi hepi...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
ja stvarno ne vidim razlog zašto skut uz održavanje nebi mogao napravit 75000km ? ? ? znam jednog dečka što mu je sf1 napravio već preko 100000km, sat mu okrenio...
100 000 ma vi idete u brutalu..... da je reko 40 000 ajde...ali 75 000 cisto sumnjam.Jedino ako ga je vozio neki dida i stiso full gas svakih 10 000km pa cak ni tad....to je moje misljenje ,po tom sta govoris sf1 je najkvalitetniji skuter na svijetu ja bome neznam tog covjeka koji je sa istom termo grupom napravio 100 000