I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Jesam jer vam moram dokazat,vama koji se nerazumijete u skutere,tu pežoa roxa o čem vi...hhh XDDD
znaci serijala sf je bolja od serijale rox-a..?? <--- to me zanimalo..
Jep...Zato ju svi pametni i voze...XD
ocito je jedan vozac iznimka
i jedan i drugi skut imaju svojih prednosti i mana... a to što neki govore da je sf2 kinez to mi je glupo,,, pa šta je onda aerox??? cigan, kad mu otpadaju slova di piše yamaha, tek toliko o kvaliteti, a i maske na roxu su 3x lošije nego na sf-u...druga stvar vilica... već sam 100x napisao... i opet ću... svi seru po toj sf vilici... ja sam kupio novog sf-a,,, nikad ni najmanji problem nisam imao sa vilicom, preudobna je bila, 6x udobnija od roxove... ali eto, odlučio sam se sada staviti roxovu samo iz razloga što mi treba tvrđa vilica i što mi ljepše stoji...što se mašine tiče... minarelli je bolja za nabrijavat, dok je peugeot praktičnija za održavat i peugeot ima alu cilindar...dizajn... to je stvar ukusa... meni osobno se više sviđa sf, ali svako ima svoje ukus.... naravno i rox je jako lijep skut...i na kraju... vozio sam i jedan i drugi... oba dva su bila nova... i sf mi je bio ugodniji za voziti i meni i suvozaču iza... imao je veću krajnju brzinu dok je aerox bio startniji.... (pričam o full serijali)...