da se ponovim, vilica koja nije ok vuce u stranu ili je premekana, ali to se dogodi ako je udaren naprijed skuter ili je satran bio, sto je potpuno isti slucaj kao i sa normalnom vilicom.... ajp imao na 2 sf2 i obe kocnice su bile ok, sada na sf2 imam brembo, koce isto, samo sto se ajp mogla bolje dozirati, dok npr na runneru su bas nikakve one kocnice bez oznaka i ili ne koce ili ako stisnes ko konj blokiraju...
moj sf2 je isao po sati do slova O kada sam sagnut, znaci to je nekih 80 ili koji kmh vise krajnje, ako je mrvicu ispod igle gdje je nula znaci pun sat 107 po gpsu...
znaci skuter IDE, a trosio je normalne voznje, 60% grad, ostatak otvoreno 2.54 litra 2% mjesavine.... i u suprotno me nitko ne moze uvjeriti, prodao sam ga nakon ljeta i sljedeci vlasnik ga i dalje vozi bezbrizno i trosi mu rekao je do 3 litra...
sve je u stelanju ljudi...
ja sam ga kupio od frenda sa 15 tisuca, on ga je kupio novog, ja sam napravio oko 20 tisuca, i lik je napravio nekih 10 iza mene i prodao ga, cuo sam se sa najnovijim vlasnikom i jos vozi, samo sto je sada selo tuning... znaci jos je radilica koja je odvrtila preko 45 tisuca a od toga je nekih 20 tisuca na replici preradjenoj i nardu, prezivila je zacvkavanje replice na 100 kmh jer je puklo crijevo od vode, mrvicu na lagerima je imala lufta ali nezamjetno... a dan danas sve pali vozi...
nek mi netko nadje nesto takvo...