ma još na hrpu toga, ali glupo je pisati. uglavnom bude ko apaurin u drugu ruku:) zbog ravnodušnosti
e dr bero
odlicno objasnjeno, ali mislim tj uvjeren sam 1000% da te 97% clanova koji cita ovo nije skuzilo ni 2%
objasnis im jednostavno ili bez previse strucnih izraza i naziva ili samo odogovoris na pitanja, jer ces u suprotnom biti tretiran kao filozof, svemirac i ko zna sta jos ne
nekad smo marko i ja znali malo visse pisat ali nema smisla, glavno i osnovno je: koliko serija i koliko ponavljanja, puno bitnije stvari padnu ne u drugi vec ko zna koji plan
@Cok - sta se tice tvog pitanja
imas uvijek debate i rasprave, jedni kazu jedno, drugi drugo, medicina jedno bb drugo, teorija jedno praksa drugo....
ja ga osobno uzimam, kao u stilu antioksidans vo no, smanjenje kortizola glavnog uzrocnika katabolizma
nisam toliko profesionalan da sam uspio odma osjetit nekakav ucinak, isto sam citao da pospjesuje proces volumizacije stanica....
a sta je bero reka, visak se popisa, nije stetan, sigurno da dugorocno moze samo koristit
ja deckima pokusavam ukazat na pravilno izvodenje vjezbi neovisno o kilazi i o primjerenoj prehrani za takav sport, te koliko je isto najbitnije i osnovna stavka u izgaradivanju misicne mase, a isto tako i mrsavljenja
eto ti si se uvjerija u neke moje prijedloge iako ti mozda to u pocetku nije izgledalo ni bitno ni znacajno