oho neko se zjačo malo
al i šlaufić se zjačo
ma sad sam vec poceo kontati neke stvari,tocnom znam sa kojim vjezbama najbolje pogoditi misic te kako ih pravilno odraditi i stvarno dobro napredujem,iznenađujuće...ali istina,tocno se sjecam da je netko rekao da jednostavno nakon nekog vremena počinjes shvacati kako treba trenirati!
ali opet napominjem prehrana no1,jedem SVAKI dan 7 puta tako da ne mislite da je ovo doslo preko noci i lađenjem jaja....
kreatin sam prestao koristiti prije tjedan dana,ali planiram ga ponovno koristiti tamo srednom 4mj ali samo 5gr prije treninga i toe to,nista pretjerano,jer mi je ostalo jos 250-300gr pa steta baciti...
sad je tocno 3 mj prave teretane,ustvari ajmo reci 4 mj,iako je taj prvi mjesec bio "uhodavanje" gdje nisam vodio brigu o prehrani i nisam imao pojma o ni o čemu...po mome i po jos jedno 50 ljudi ogroman napredak u kratkom vremenu,doslovno svaki mrtvi dan naletim na nekog i ne mogu vjerovati,svi se cude...ima onih ljubomornih pa kazu to ti je od proteina,ali na te izjave se samo nasmijem
uopce ne ulazim u rasprave kad su oni pametniji
ovih 3 mjeseca teretane,idem bez izostanaka,4-5 svaki tjedan,rad red i disciplina bez zajebavanja...
dobio sam malo i stomaka,jednostavno puno jedem i to je velika promjena za organizam,kao sto sam rekao,u 4mj se vatam trcanja tako da cemo i to rjesiti
stojim na 86kg,ali ne zamaram se time,jer iako na istoj kilazi stojim svejedno napredujem u izgledu ko da ustvari dobivam kilograme...