doritos lol svi nogometasi su mrcine jel?
cok: sta ti mislis da ces sad nabit masti i onda to pretvarat u misice??? posto si napiso da si se iudeblji i da ces nastavit da imas cime raditi.....
KOLJEGA sta TEBI znaci pod pojam MRCINA??
Lik od 2metra i 120kg il sta??
Malo si pogledaj Ronaldinha kada je bio u top formi, frajer je prštio od snage i zdravlja, pogledaj si Christiana Ronalda kako je lik gradjen ili Roberto Carlos, za mene je to pojam MRCINA.
Osobno mi je fuj vidjet lika celav onako, bijel ko sir bez imalo pigmenta, NAPUHAN na nekih 100kg zivi hodajucih proteina, proteina koji se vezu u misicu i cistu vodu gruvaju tranu. PLIZ ne ispravljajte me jer sam osobno vidio kako su moje kolege kad sam bio mladji propadali upravo zbok teretane i tih glupih preparata za neprirodni izgled!
Da vam dalje opisem kako idu pripreme za nagruvat se snage ili bolje da niš ne pišem jer tu svako svoje tupi i ovaj je u pravu a ovaj nije.
Za svakog nije sport jer tu ima PUNO veze geni i prirodna preidpozicija ljudi.
Ja nisam neka mrcina od 90-100kg al ja sam po genima atleticar i za skoro sve sportove imam šlifa kako bi se reklo, al nazalost tu kod nas je skoro sve zivo mito i korupcija i jednostavno nemozes protiv takvih, nikako. to je duuuga prica.
Inace sam do moje 18godine bio redovno na selekciji za repku u 15 pa u17 itd. al naravno tu su bili i klinci koji su za razliku od mene imali kopaje tada R9 koje su bile 1800kn i roditelji ih vozali na treninge sa Sl500 amg i te fore, nebitno uglavnom...
2. Dan treninga se sastoji od 8X 200metara---pauza 2.5min nakon istrcane jedne dionice od 200metara, za pocetak.
Nakon istrcanih 8x200, ide 12x100metara---pauza 1.5min nakon istrcane jedne dionice od 100metara.
Kad se to sve istrci, na kraju fino se 15min istegnuti i pravac pod tus, naravno dodatno istezati se pod vrucim tusem
3. Dan je TERETANA. Odaberes 3stvari koje ces raditi cijeli trening od punih sat i pol.
Nakon teretane , obuc se i istrcavat se laganini da se sve slegne, relaxira i opusti.
kasnije sljedi ostatak treninga.
VJERUJTE MI NA RIJEC, NAKON 2MJESECA OVIH SVIH TRENINGA, BOG I BATINA SI