@mr.J ....ler gas su bili stelali i svjecica je nova stavljena...ostaje jedino lulica,duhovi ili nest trece....
ali misim da nije lulica jer je to vec treci put u dva dana da se desava jedna te ista stvar...
znaci nakon kaj ga ja zgasim(ne gasi se sam od sebe) moguce ga je upaliti jos samo u intervalu od slijedecih 10-15 min ili tek nakon sat i pol....
izmedu tog vremena znaci mozes kurblat do besvjesti i nista!
znaci ispada da pali samo kad je skroz hladan ili kad je na radnoj ili blizu radne temperature...
to i je ono najcudnije
danas sam ga odfurao ponovo na servis pa cemo vidjet...
oni zapravo neznaju od kud bi poceli
a meni se cini da bi ja taj tuning mogao i masno platiti ako uopce nadu kvar ili najgora varijanta da
natrag moram vracat stari cilindar...
e da nekako mi se cini da prejako benzin bazdi kad ga pokusavam paliti na kurblu..
a palim ga vecinom sa nista ili jako malo gasa....
uglavnom ako neko misli da zna o cem bi se moglo raditi neka ovdje kaze a ako se ispostavi da je upravo
to bio problem ja mu osobno dajem za nagradu novi oriđiđi zippo po izboru iz moje kolekcije( poceo sam se baviti skupljanjem zippacca )@agil...namam dobra iskustva sa scooter assassinsima..narucio sam od njih vario,rolica,federe i bobinu a dosao
je samo variomat jel nisu slali preporuceno(zato i je tak niska poštarina) ili uopce nisu poslali,za ovo kaj nije doslo
ja sam dobio pare natrag od paypal-a jer oni nisu mogli dati dokaz da je roba isporucena a ni taj vario koji je dosao i koji je bio kao bas za agilitiya je duplo losiji od serijskog,evo stoji mi u kutiji ,ako neko hoce kupit nek se javi...dajem u pol cijene pa ak se nekom igra sa rolicama samo navalite,ja ih tada nisam imao...
a malo mi je falilo da narucim bas taj kit..na kraju sam narucio taj 82(50 mm)od autotecha na ebay-u
sad rzmisljam da kupim i glavu za taj cilindar isto od njega al neam bas para trentno za to jel moram cuvat za ovo srannje .....inache kosta oko sto dolara sa postarinom=520 cuna...
poz svima