@stardust...cijena je dobra....
..ali , kao što znaš ne radimo sve ovo radi par stotina kuna, "gušt" je napraviti nešto bolje, osobnije, više, za što manje novaca....još kad u to uložiš vrijeme i napor da se "ufuraš" i još kad u to uložiš vlastiti rad....nema tih para....
Osobno više volim čitati projekte onih koji od krša prave pristojno prometalo, nego tunninge tipa Team Cristofolini nabrijao Runnera na 200KS...
Rekao sam ti zašto se suzdržavam rezati CDI. Po ravnom moj Agilty uhvati 50 -55 jedva blizu 60 -63 na nizbrdici. Nadam se da bih kitom dobio samo snagu i ubzanje, a ne krajnju pa da se ne gnjavim s blokadom jer mi krajnja, tj brže od 55 i ne treba za po gradu..
60 na uzbrdici...ajme..iz tvojih usta u božje uši..ja bih bio presretan sa 40
inače moj kit je realno 72 ccm ( 47 mm promjer klipa ) , glava mu ne treba, možda odem na 50 ili 51 za godinu- dvije, ili ako se desi havarija s motorom....
...čekam rolice već oko mjesec dana, a prije sedam dana sam otvorio "slučaj" na PayPal..- u. "Deadline" ističe 27.11. ..baš me zanima kako će završiti....hoće li ih PPal natjerati da vrate novac...
@SlowRider...ma gledao sam tu sajlu, gledao sam onaj članak s šupljom cijevi koja se uglavi iza klipica sajle, ali mi ne izgleda da bih ja to znao napravit ...
...(eto, objavio tutorial kako se rastura cijela mašina, a ne znam svladat jednu sajlu..
.......