e ja sam ga stimo 6 mjeseci...dabe sam kupio sve rolne od 3 grama do 6 grama,sve su malossi i stage 6 ...oprugica za kvacilo od malossi bijeli,zuti,crni do polini plavi,zelni,zuti i slicni proizvodjaca razni boja,centralni .malossi bijeli,zuti,crveni..sve sma moguce kombinacije probo u 6 mjeseci ali motor nece da starta,serijala ga opere u prvih 10-15 metara ,i onda ga tek stignes .. ..jednostavno taj spuh na runneru ne ide,potrosio sam na rolne i oprugice toliko love da sam mogo kupit sebi malosi sport 70 komotno i ostane mi za gorivo...imas ovdej na forumu Petar onaj pa pitaj njega i on ga ima na runneru motor nece da starta ..ok je sve sto se tice ono medjuubrzanja i krajnje i to ali start nevalja ...u mom gradu 5 ih ima tecnigas na runneru i motor nece da starta kak treba ....on mozda hoce izvuc vise sa kitom kakvim poput Malossi sport 70 od RR i Zx ali na serijali dosta bolje rade i RR i zx od next r ...
ali eto nek ga uzme ko hoce tja famozni next r i ja sam citajuci na forumima pohvale za taj spuh samo ,kupio ga tako ..i bacio dabe 105 eura ...i shvatio da je cisti promasaj ...i da treba uzimat ono sto je godinama provjerevno i pokazlao se kao dobro ....sad uzeo RR i miran ...motor ima i start bolji ,i medjuubrzanje i krajnju a o zvuku da nepricamo..next r ima nesto kao serijski spuh zvuk..dok RR ima onaj duboki,lijepi,radi kojeg sam ga najvise i uzeo...