Ne brini dragi Doomsday. Zašto bih ja na Tebe vikao??? Meni se cijela spika o mladim vozačima čini nadasve zanimljivom. Pitanje je izvrsno pa ću ga službeno uputut MUP-u da mi odgovore, kao ua novine...... Možda of toga napravim temu. Tako ćemo barem znat što je na stvari.
Inače, bilo bi logike da nesikusan vozač A kategorije trpi ograničenja. A što se tiče policijskog sata za sve nove vozače to mi je malo bedasto... a opet i nije ako si bolje promislim. zamisli babu od 50, razvede se, položi vozački i krene u život, po diskačima i birtijama... pohvalno je da policija takvima bakama brani noćne izlaske bez pratnje... kad je već tak drčna da izlazi noću, a još bi i u auto trpala pijane, nemoćne i nekritične frajere, nek si barem plati žigola
drugo pitanje je škole sigurne vožnje. O tome smo već pisali podrobno... Do daljnjega dok se ne stvore uvjeti i ne napišu podzakonski akti
NEMA škole sigurne vožnje... Pisalo u novinama da do kraja ove godine sigurno neće ni bit! Dakle, nakon dvije godine policija treba samo promijenit dozvolu, ako ona vrijedi samo dvije godine i to je to. Na svaki način, istekom dvije godine od upisa u dozvolu, istječe staž novog vozača!!!