n ti iruda...nemogu vjerovati da to jos niko nije spomenuo...
evo danas...isli dir...trebali ici dino, x, blacknaranda, i ja...i dode dino...mi svi cekamo...kad on dode i kupi motor( dosa faca sa kombijem, pokupi nekog starog krs ngr-a i ode ca)...(ok malo smo i pricali...al peder je bez motora dosa
)
uglavnom...ostali naranda, x i ja...i odemo mi dir...kad pocne kisa...a mi nista...vozimo se...eeee ljudi...oko po ure a mislim i vise smo se dirali po gradu...kisa lije ko iz kabla...stalno klize u zavoju...al gust je bia prevelik...sta je najbolje prolazimo i preticemo pandure i nemogu nam nista...jer i da nas love ja im nebi sta...a oni nebi mogli puno jer je bas pocela prva kisa i bilo klizavo ka na ledu...a mi izmedu auta...osli napred...
ma super je bilo...
a najbolje je bilo...idemo mi po arbanisima...i u onoj uskoj jednosmernoj ulici izmedu kuca koja nikad kraja nema...idee neki auto ispred nas...kreten neki..i vuce se...ja poludia...zmigam mu...nista...zmigam mu 100 puta...nista...i dode neki dio od 6-7 m di ima dodatnih po metra prostora sa desne strane...ja ga predem... (a ovi mulci bez muda x i naranda afkors nisu....fali muda ( :x sala ) i on meni pocne svirati...a ja njemu isto...i mahnem mu....ma koj loool...premocno je bilo...
a najbolje od svega je bilo...kad je onako full skliska cesta inace...a sad jos kad je kisa...pa se onda stanes na cestu u voznji...i upres nogama...i na volan...i onda vozis ukoso...jer radis veliki pritisak na prednji dio...a i otpor na cesti...pa se zadnje kolko okrece u prazno...i kad volanom u stranu...samo vozis onako ko kad radis policajku...
uglavnom djeco...neprobavajte kod kuce...i bez nadzora roditelja
ma uglavnom....ZADAR ROCKS!!!!!!!!!a voznja po kisi ROCKS na kvadrat xD