I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
a moj panišeru kakve slu slije?
pa izac ces navecer u zadar =)a ti kićo i lani si reka se javit meni i kazniocu pa nisips. eo me nakon par miseci ode da vidin sta ovi spameri rade i ima li kakvih susreta
Citat: X-Thug - 10 Srpanj, 2008, 14:35:43pa izac ces navecer u zadar =)a ti kićo i lani si reka se javit meni i kazniocu pa nisips. eo me nakon par miseci ode da vidin sta ovi spameri rade i ima li kakvih susretae pa javio sam ti se na MSN...al nisi ti bio nego brat il sestra...i jos pitao za rentanje skutera...mos slobodno pitat! Nisam stigel nis bolje se organizirat jer je sve bilo na mah..dolazim uskoro opet pa se nadam susretu!
i njemu sam reko da zove jos nekog pa mu se valjda nije dalo ajd dolazim ja opet dole...mogu doc kad ocu, sam cekam da bude para i eventualno kakav vxr/ST 200
pa di si ti dino,ocemo da ogulina??
Citat: KicHo7 - 13 Srpanj, 2008, 09:38:37i njemu sam reko da zove jos nekog pa mu se valjda nije dalo ajd dolazim ja opet dole...mogu doc kad ocu, sam cekam da bude para i eventualno kakav vxr/ST 200Evo br od leeka koji iznajmljuje skutere 098 272 285.. Traži da ti iznajmi runnera ili apriliu areu jer su u najboljem stanju..
Citat: Dino - 14 Srpanj, 2008, 10:54:15Citat: KicHo7 - 13 Srpanj, 2008, 09:38:37i njemu sam reko da zove jos nekog pa mu se valjda nije dalo ajd dolazim ja opet dole...mogu doc kad ocu, sam cekam da bude para i eventualno kakav vxr/ST 200Evo br od leeka koji iznajmljuje skutere 098 272 285.. Traži da ti iznajmi runnera ili apriliu areu jer su u najboljem stanju..koliko para je iznajmljivanje ??