vidim niko nece pa cu ja...
zovu mene danas dvi cure da idemo dir (svaka ima svoj motor, jedna piaggo od 125 kubika, a jedna neku losu gileru od 50)
i ja odem sa njima dir...i odemo po gradu i boriku i tako to...
i vratimo se doma...i ova na gileri se sjeti (a bisera od cure) da ima blokade...i ja joj kazem da odeskinuti...kaze da oce...al da idu sad doma prvo...ja odem doma...i posto sam vec par tjedana sam odem si skuhati nesto za rucak...kad ono zvoni mob...dole ove dvi da idemo skinuti blokade...(tad je vec bilo malo manje od 4h) i ja na brzinu pojedem...i odemo mi...i dodemo doli do pezo servisa...kad ono neradi...i kazem ja ajmo do lerge gori...i krenemo kad zove naranda..."di si, blablabla..."...ja se sitim da smo se trebali naci na branimiru u 4 i odemo nas 3 na branimir...za par minuta dosa dino...pa posli i naranda...
i odemo dir po neke frendice od ove 2 cure da i njih vozimo...i odemo dir...prvo po boriku,pa na kavu osli...ja popa votku, ovi sok i kavu
...al nisam duplu bez leda (x 3-4:drunken_smilie: ) ka inace...jer je ovo bio prvi put da sam malo nesto sitno popio pa vozia...do sad nikad nisam pio pa vozio
...pa smo onda isli kroz grad, arbanase, punta bajlo i tako...i odemo na bokanjac po jos jednu...ja sam vozia jednu, dino je vozia jednu, o ova sa 125-icom je vozila jednu...a naranda gad nije nikoga a najbrze ide...(nisu htjele sa njim...jer su se bojale, a samnom jesu...iako sam ludi od tebe naranda i radim veca sranja po cesti
)
i odemo jos malo dir...i sjetimo se da bi mogli na kavu do biograda (zadar-biograd 30km)
i ova sa gilerom 50ccm osla ca zubaru...a nas 4 (naranda sam
) svako jednu curu vozi...i do biograda...koj je to show bio...pa preticemo ja i naranda aute...a ovo dvoje (dino i ova matea na 125-ici) nista...uvik ostanu...pa mi stanemo sa strane...pa opet ispocetka...i tako...pa smo cisternu sleper...pretekli ja i naranda...i opet sa strane...i tako...ludilo xD
doli u biograd...osli na kavu...pa opet u zadar...dosli za manje od po ure...(sa tim da sam ja uvik bio prvi skoro cilim putem...a vozia sam moju full serisku sf2-cu sa curom iza...mislim ono...jedini koj je jos ima muda kad smo isli do biograda je bio naranda..)
i posli dosli do fitnesa...i ja mora na kavu sa frendom u vezi posla...ovaj naranda doma na igrice
dino odveza ovu na bokanjac...i tako
posli ja dosa iz vile fresti i dode mi frendica...aj me odvezi do filip jakova da vidim frendicu i natrag...ja ono...u kratkim rukavima...zima mi i kad stojim...a kamoli kad vozim...i odemo ipak...mrak full na cesti...loool...koj gust(smrza sam se ka pas u sibiru xD
)...dosli tamo...osli na pice i malo se sprdali, pricali...i natrag...(trebalo mi je 20min od filip jakova do zadra...looool a filip jakov je samo par km prije biograda
)
i sad sam evo dosa doma...u ponoc i 20...loooool
uglavnom...bilo je mocno...jedan od boljih dir-eva do sada....bar meni...(danas sam od 4 do ponoci skoro cilo vrime na motoru...looool)
dino i naranda imaju slika...pa nek postaju...xD
i nek dodaju ako imaju sta...jer meni se bas pisalo...pa se raspiso xD
hvala na vremenu utrosenom u citanje ovog looool-a...
hahahahahah
ZADAR ROCKS!!!!!!!!!!!!!!!