eto mene opet
obisla danas ducane... pa evo info... onaj neki na donjoj vezici zatvoren (i to ocito vec duze)
na piramidi izbor slab, pogotovo malih brojeva
na pecinama vemar i jos jedna marka (zaboravih koja) tamo sam probala jednu vemaricu koja mi je dobro stajala ali to je prva kaciga koju sam probala pa nisam bila ziher
u uvexu izbor velik ali slabije ima malih brojeva, probala sam onu 525 ali nije mi se dopala nimalo, probala sam jos neke modele i svi su mi nekako cudno stajali ili neudobno ili imam osjecaj da je kaciga ogromna, sve imaju neke kerefeke po sebi i nije ljepo obicno obla, jednu sam probala za koju mi je zenska rekla da je bas zenski model i ta je bila okej ali em mi je bila prevelika (nije bilo S) em nema puno spuzve unutra, na jednom dijelu cak uopce nema spuzve nego je odmah kao striopor onaj od kojeg su biciklisticke kacige...bo...
onda isla u onaj kod pravnog faxa, tamo imaju nolan, vemar, airoh, takatchi i neki held i grexkoda... probala nolan 62, dopala mi se ali i XS velika nekako, n85 mi je pak bolja velicinom (ima vise spuzve od 62, mislim da zato) ali mi je nekako too much, dosta je skupa a ima sto cuda koja meni zapravo ne trebaju, probala i neki model sta nije inetegralka ful a nije ni otvorena, onako otvorena je pa ima dio plasticno/gumeni/nekakav za bradu onako kao trokut naprijed - radi se o ovoj konkretno -
hhttp://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/nolan-n43/ i ako koga zanima oko 1500kn je ta, meni malo glupa ta koncepcija da ima za bradu a nema jer imam osjecaj da ovo sta ima ne znaci puno, ugl nije mi se dopala, probala sam i tu takatchi neki model i dobro mi stoji ali je 600njak kn pa starci smatrali da nemoze bit dovoljno dobra
imaju i neke airoh za oko 500-600kn ali nisam probala (isto slabo s malim brojevima nekako), grex su jako skupe bile a vemar slab izbor
onda isla jos u hondu routing ali bilo zatvoreno
oni imaju airoh i briefee (ako se zove tako) cijene od 300 - 4000, nisam mogla probavat bas ali ima par brieffe za oko 1000 koje su mi ucinile ok
bila jos i onome malo prije honde ali tamo pak nisu imali nista manje od M (inace drze vemar i nolan i imaju dosta djecjih sta nisam vidjela u drugim ducanima)
jos sam u jednom ducanu gledala jednu vemar i na kraju ispada da cu vemar a na pocetku ga nisam htjela ali izbor je nekako izbacio nolan radi velicine, uvex radi svega, a taj takatchi i held su nekako znj marke...
sta se vemara tice gledala sam dva modela:
V 1.02.1 Midas
Vxpe05f Me sam zapisala ali mislim da je to ova Vxp Medon
sad pokusavam nac karakteristike ali ne ide mi, na webu od vemara imaju sve opisano sa slikicama
ugl ova midas ima unutrasnjost koja se moze vadit i prat, anti fog i anti scratch vizir a ova druga neznam tocno jer sam zaboravila sve vec ali idem sutra jos jednom chekirat
savjeti?
sad sam nasla jos i ove dvije ali neznam oce bit broja, sutra idem u ducan pogledat:
AGV gp1 i Airoh stardom wave