skuteri se kradu veoma lagano i nema te garaze ,sajle,lanca i disklocka koji ce to sprijecit,nikakve garaze nista...ako ti nece ukrast skuter onda ce ti poskidat sve skoro plastike sa motora.skintu ce ti deklo,karb i slicno,moj frend je yamahu aerox naso ujutru samo na dvije cigle..nis na motoru nije ostalo od plastika,dekla,variomata,kvacila,remena ,cilindra,glave,klipa,auspuha..sat,rucke ma sve sto sem oze skinut ,,ostala samo rama i blok
a sto se tice kradje ovak cijeli skutera.....znam iz iskustva
hehe mi smo liku hapili Gileru runner 50ccm 2007 i Yamahin blaster 200ccm isto 2007 ja mislim....i to mu ga uzeli iz garaze a garaze je cca 3 metra od kuce ....gilera se lagano pali skidanjem prednje plastike i otpajanjem zice jedne sa brave i jos jedne i pravljem kratkog skoja .moze se upalit na kurblu ako je volan zakljucan ili bez kljuca ako volan nije zakljucan....u nasem slucaju nije bio zakljucan....i mi smo ga izvukli upalii od kue 100m gileru i vozi...a jos 2 lika su sa Nrg i runnerom su slepali Yamahinog blastera hehe
...a razlog zasto smo to uradili je sljedeci...navodno to je neki siptar ,ono lopov i slicno i sa nekim frendovima ukro je ovom jednom frendu novog pasata ...ovaj zna da je on i sve ,vidila ga komsinica neka ali sta ces ti kad mafija zna svu policiju i nita mu niko nemoze...i mi lijepo se dogovirmo i tako
i na kraju lik uzeo nazvo ga i reko mu tako i tako kod mene su blaster i motor ,vrati auto ..i ovaj zovne policiju ovo ono nije ...ovaj lijepo uzme benzina 5 litara pospe i jedno i drugo i dao mu roka pola sata da mu vrati...a u ruci zipo lol
policija nije nis uradila nego se smijala sam..i ovaj vrati na kraju ...i cak drug dobije 4 mjeseca zatvora ..ali sredio je sebi i nis nije odlezo...eto toliko o kradji ...cim malo ugrije ..pokazat cu vam ja kak se pali gilera na 2 nacina...moj ce motor bit primjer pa cu snimit klip neki i okacit...