I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ovako,prvo stavi 5 brojeva vecu diznu i po potrebi digni iglu za 1 zarez te bi bilo dobro promjeniti svjecicu ako imas viska km(nkg br8hs),to prvo napravi pa javi dozivljaje
prvo mi reci koji karb(frgu) imas,igla ti je u frgi,znaci na gas sajli,koliko ti zafrknes gas toliko se ona podigne
malo prevelik karb za serijalu,dizna 65 i izvadi lulicu iz airobxa te na spuhu izvadi blokadu,ako nemas cok onda ti teze pali dok je hladan jer tu ulogu ima cok,ja isto nemam cok pa pali od prve,imas elektricni ili manualni,igla ti se nalazi na gas sajli koja ide u karb,ona ti je u maloj valjkastoj plastici u kojoj je feder te se on napinje i igla se dize frkanjem gasa,evo jedan manual pa malo procu frguhttp://www.greenflag.net/dell/manual/carb_basic.pdf
samo mi je prevelik karb za serijala jesi siguran da je 21mm?
gle ako je do sad vukao skuter dobro a sad tek zeza onda je vjerojatno samo svjecica oslai kupis si NGK BR8HS to ti je 32 kune i onda cemo vidjet dalje i prckat po karbu
malo je manji nisam mogo tocan naci...
to dvoje te izade sa postarinom oko 200-250kn,vidim da neznas bas o karbu pa bi bilo bolje nekom dat ko se bolje razumije u to da ti pokaze kako se radi pa da znas i drugi put sam to napravitvjerojatno imas serijski 12mm karb od webera ili gurtnera,ne vjerujem da imas dellorto 12phbn
e stari di si ti doma?ako si blizu mene ti postelam frgu pocistim sve