Tehnički kutak > Tuning skutera
Savjet za auspuh-4T
SF2osk:
--- Citat: P.A.L.A.C - 20 Kolovoz, 2007, 21:42:52 ---btw. ko ima kakvih problema nek mi se obrati preko pm ili nek zove na mob.
--- Kraj citata ---
kuzis decko je pitao za misljenje a ti nemas drukcijeg nego drskog nacina odgovaranja ..os se tuc lega :laughing3:smjesan 100%neki čvimbavac vozi ovog piaggia.,,,decko hoce nesto napravit od kineza neka radi njegov motor njegove pare,,,ja mu samo zelim srecu
P.A.L.A.C:
--- Citat: SF2osk - 20 Kolovoz, 2007, 23:30:49 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 20 Kolovoz, 2007, 21:42:52 ---btw. ko ima kakvih problema nek mi se obrati preko pm ili nek zove na mob.
--- Kraj citata ---
kuzis decko je pitao za misljenje a ti nemas drukcijeg nego drskog nacina odgovaranja ..os se tuc lega :laughing3:smjesan 100%neki čvimbavac vozi ovog piaggia.,,,decko hoce nesto napravit od kineza neka radi njegov motor njegove pare,,,ja mu samo zelim srecu
--- Kraj citata ---
pazi lik da ne bi naj#bo.
DUBrawa:
lol ovo za to šta se bahati isto stvarno imam za rec samo LOL :icon_biggrin: . Da dode u dubravu osto bi bez svih zubiu u 5 min. Ipak na njegovu zalost i dalje nama janjevcima moze samo popusit karu . Uglavnom to nije tema mene sad nezanima to nego moj spuh :icon_biggrin: . Hvala svima na razumjevanju. Ako ima ko jos koju pametni ideju neka kaze....
P.A.L.A.C:
--- Citat: DUBrawa - 20 Kolovoz, 2007, 23:38:45 ---lol ovo za to šta se bahati isto stvarno imam za rec samo LOL :icon_biggrin: . Da dode u dubravu osto bi bez svih zubiu u 5 min. Ipak na njegovu zalost i dalje nama janjevcima moze samo popusit karu . Uglavnom to nije tema mene sad nezanima to nego moj spuh :icon_biggrin: . Hvala svima na razumjevanju. Ako ima ko jos koju pametni ideju neka kaze....
--- Kraj citata ---
a ja se cudim zasto si takva seljacina. haha
dodji u vu pa ces vidit sta vu od tebe napravi... pojedem vas za dorucak.
Rossi:
Vidite ljudi malo ste glupi pitali ste za savjet i misljenje i P.A.L.A.C je lijeop rekao sta misli i da se ne isplati ulagat u kineza i covjek je upravu ne serite i glumite budale dabe ....isto kao sto se ne isplati ulagat u 50 Ccm nego bolje kupit 125 odma ...tako je i za kineza ....bolje skupit pare i uzet nesto bolje ...a ovi sto pricaju da bi osto bez zuba i slicno volio bi vidit da neko P.A.L.A.C uradi to hahaha ...prije bi vi svi ostali bez i jednog zuba nego on ....i ovi sto pricaju kako je SF i ostali ovi cunga lunga motori super i extra ...molim da dabe ne lupate poznato je da je SF i ostala sranja od pezoa ko kita i tih cunga lunga....zna se sta je scooter i sta ce biti i nemoze te poredit se sa nekim scootom od 20 t kuna ...i ne serite vise P.A.L.A.C jer je lik samo iznijeo svoje misljenje ...ko ga nemoze prihvatit onda je psihicki ne razvijen...vi ocekujte kad postavite temu neku da ce svi davat pozitivne odgovore jer to vama odgovara ...e ne ide to tako ...cijenite i tudja misljenja.njemu ne valja ,vama valja, normalno svako ce reci da je njegovo najbolje pa makar to bilo najgore na svijetu,svako svog konja hvali .) hehe ...lik vam je pomogo 1000 puta i pomago oko svega i odma cim vam ne odg sta je napiso serete i napadate lika dabe ,eto to pokazuje sve koliko ima maloumni ljudi .....Od ove troice ko je prijetio P.A.L.A.C ako kad bude u prolazu,pored mom grada slobodno nek navrati na jedan fight 1 na 1 :) cisto posteno.......toliko od mene
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju