Tehnički kutak > Tuning skutera
Savjet za auspuh-4T
DUBrawa:
Dečki evo ovako. Posto imam na baotianu kit i tako to na njemu i dalje imam serijski auspuh .... U njemu su još komore. Sad mislio sam da otvorim auspuh da povadim komore i stavim unutra staklenu vunu i onu cjev sa rupicama.... Jel kad nebi stavio ništa čulo bi se koma moj frend je napravio.... E sad jel bi tu dobio na snazi posto imam kit? :dontknow: . Auspuh je sada cjeli zablokiran.... Eto to mislim napravit jel mi se nedaje sad pare za neki sportski auspuh :laughing7: . Jel ima ko neki bolji savjet? Hvala :icon_thumright:
P.A.L.A.C:
imam ja jedan dobar savjet. PRODAJ TO JEBENO KINESKO SMECE I KUPI SI MOTOR.
i ovako kazes da imas 5 motora u kuci koji ce ti k**ra* to sranje... :dontknow:
ChRiStIaN:
potpisujem Davora :icon_thumright:
DUBrawa:
LOL :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: . Kao prvo nigdje ne pise da imam 5 motora. Imam Baotiana i crossa mc 80 a leonardo sam prodo ujku koji zivi samnom pa mi je leonardo uvjek doma i vozim ga kad ocu :toothy12: . Uglavnom baotiana cu prodat al da bi ga prodo za neku dobru lovu moram ga ljepo sredit. Zato molim savjet. Dal da napravim tako? oce se jako cutili ce imat onaj ugodan ljep sportski zvuk? i dali cu dobit na performansama ? Hvala
pitaNS:
teško da ćeš ti nabrijavanjem podići cenu motoru...obično kad kažeš kupcu da je svašta rađeno na motoru, okrene se i ode...
jedino ako se razume u sve što si radio to je druga priča, al opet mislim da odnos uloženog novca u nabrijavanje ne pojačava u tolikoj meri prodajnu cenu motora...
tako da ako zato nabrijavaš scoot mislim da baš i nemaš računicu... :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju