Tehnički kutak > Tuning skutera

Savjet za auspuh-4T

<< < (9/10) > >>

igor.sb:

--- Citat: DUBrawa - 20 Kolovoz, 2007, 23:38:45 ---Da dode u dubravu osto bi bez svih zubiu u 5 min. Ipak na njegovu zalost i dalje nama janjevcima moze samo popusit karu

--- Kraj citata ---

ma big lol

ono strah i trepet

nemojte sa tim djecim forama....pa decki smirite se  :binkybaby:

@rossi..jesi se ti umorio pisajuci

Rossi:
nisam se umorio...jer me strasno nerviraju likovi koji su ovakvo nezahvalni i sve ...ha ja ...nije mi tesko uradit nista za frenda :) pogotovo ako je upravu..ak nije ko ga sisa :) hehe ..ali P.A.L.A.C je upravu ovdje tak da ..sam na njegovoj strani 100%:)

DUBrawa:
Gle ne kazem ja nista protiv P.A.L.A.C.-a ali ono uvjek mi tako neko uleti i zasere temu. Nisam ja njega pito dal je kinez smeće ili ne nego da mi neko odgovori u pitanje sa vezi sa auspuhom. Da sam pito jel se isplati uzet baotiana onda moze rec bjezi od toga to je sranje itd. I to je meni smjesno kad neko kaze prodaj tog kineza i kupi pravi motor. hahaahah  . Sta je vama pravi motor? gilera runner mozda ili sta . Aprilia sr.? Sve sam to imo. USPUT slike dobivate sutra pa ko nije vjerovo sad ce vjerovat i to je to.. I molio bi vas da vise ne off-topate  :toothy3:  :icon_biggrin: . Hvala  :laughing7:

igor.sb:
znaci svi motori parkirani jedni pokraj drugih i ti u pozadini kao ponosni vlasnik.....moze!?

DUBrawa:
dogovoreno  :icon_biggrin:  :toothy12:  :toothy9: . Baotiana sam sad slikno malo prije al nemam kabal da prebacim. p.s ljepo se vide neonke na slici. Uglavnom dobite sutra sve slike od smc 80 baotiana i leonarda  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju