Tehnički kutak > Tuning skutera
Savjet za auspuh-4T
pitaNS:
šta napraviste čoveku, da mora da se slika pored svih motora...ali ajde dobro, možda će to biti neko rešenje... :toothy10: :toothy10: :toothy10:
čekamo....
....
Damir 2T:
--- Citat: DUBrawa - 20 Kolovoz, 2007, 23:18:25 ---joj joj joj ljudi svega i svacega ste vi tu napisali ovdje :icon_biggrin: . Sutra stizu slike svighmojih motora pa cete mi se valjda vise okacit sa kur.. :icon_biggrin: :icon_biggrin: . Sta se tice 180 sp sta ti znas vpucko mogla je i ne bit za mene. Al ipak ja uzimam rs-a :toothy12: . Nekima ljudima u inat. Sutra zajamčeno imate snimke svih motora pa cete se okacit vise :icon_biggrin: . uglavnom damir jesi u donjoj dubravi? negdje kod pizzerije laterne? Tamo ima par derbia :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a ne prije sam bio u pivnickoj sad sam na mirosevackoj iza vrtica ,kaj je sad ovo kakvi likovi oce bit kakva sora :toothy10: jel ko za pivu :drunken_smilie: lol
marko.p:
još ću jednom reč da sve ovo da nije smiješno bilo bi tužno...
dubrava,mene ni najmanje ne zanima jel ti imaš sve te motore ili nemaš i imaš pravo radit kaj hočeš pa i glupirat se,samo mi nije jasno od kuda ti sve to,kaj te starci financiraju,nemoraš ti meni odgovorit,to je tvoja stvar,samo hoču da znaš kaj mislim....
dalje mislim da bi bilo ok otvorit temu pod naslovom dubrava u off-u pa da se tamo zezamo jer sve ovako useremo...
turpiju u ruke i turpijat baotiana,ako to koga veseli,samo naprijed,mišljenja nas ostalih uopče nisu bitni....
Benjamin:
Aj tisina sad svi.Kaj je ovo tema o nekakvih auspusima ili prepriraona.
Dosta SPama i offa.Drite se teme.A ko ne misli nek rade nis ne pise.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju