Tehnički kutak > Tuning skutera
Savjet za auspuh-4T
P.A.L.A.C:
btw. ko ima kakvih problema nek mi se obrati preko pm ili nek zove na mob.
Damir 2T:
--- Citat: P.A.L.A.C - 20 Kolovoz, 2007, 21:42:52 ---btw. ko ima kakvih problema nek mi se obrati preko pm ili nek zove na mob.
--- Kraj citata ---
lol :toothy9: ak je ko u problemima onda si ti pa kaj brijes covjek pita za spuh a ubijete ga sa kineskim smecem i sta oces rec da imas mob i kaj sad imam i ja :icon_scratch: al nemam kuna da te nazovem :toothy9: oprosti ak sam te povredil :dontknow:
P.A.L.A.C:
--- Citat: Damir 2T - 20 Kolovoz, 2007, 22:24:30 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 20 Kolovoz, 2007, 21:42:52 ---btw. ko ima kakvih problema nek mi se obrati preko pm ili nek zove na mob.
--- Kraj citata ---
lol :toothy9: ak je ko u problemima onda si ti pa kaj brijes covjek pita za spuh a ubijete ga sa kineskim smecem i sta oces rec da imas mob i kaj sad imam i ja :icon_scratch: al nemam kuna da te nazovem :toothy9: oprosti ak sam te povredil :dontknow:
--- Kraj citata ---
:angry7: :angry7:
dubrawa sretno s baotianom... :visi:
Damir 2T:
--- Citat: SF2osk - 20 Kolovoz, 2007, 18:37:53 ---decko pokusava nesto izvuci iz toga motora zato ti dajem respekt :notworthy: samo tako nastavi.....i meni neki kazu da peugeot nista nevalja ali hebe mi se totalno on meni odgovara...ulozio sam u njega mal previse oko 1500 euvra kad bi sve skupili na hrpu ...ali nije mi zao jer to volim ..kao sto voli i dubrawa :toothy10:
--- Kraj citata ---
peugeot je zakon serialu mozes vozit pun k.... ostarit ces i dobit sjedu bradu al masina jos pali i vozi sam kaj ih ujutro jebe prvi start kad sastavi mozes komarce prasit :icon_biggrin: :icon_thumright:
DUBrawa:
joj joj joj ljudi svega i svacega ste vi tu napisali ovdje :icon_biggrin: . Sutra stizu slike svighmojih motora pa cete mi se valjda vise okacit sa kur.. :icon_biggrin: :icon_biggrin: . Sta se tice 180 sp sta ti znas vpucko mogla je i ne bit za mene. Al ipak ja uzimam rs-a :toothy12: . Nekima ljudima u inat. Sutra zajamčeno imate snimke svih motora pa cete se okacit vise :icon_biggrin: . uglavnom damir jesi u donjoj dubravi? negdje kod pizzerije laterne? Tamo ima par derbia :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju