Tehnički kutak > Tuning skutera

Savjet za auspuh-4T

<< < (6/10) > >>

Damir 2T:

--- Citat: vpucko - 20 Kolovoz, 2007, 20:50:35 ---daj kuzis kak ste smjesni!! pa ko vjeruje u te njegove price, gle koji covjek jos ima q2933487 motora doma, sve jaci motori
da imas leonarda ili da kupujes sp180 pa jel bi bilo tko drko po baotianu :lol: pa nebih tak sta ni kupovao da imam ovo tak da mu sve price padaju u vodu.
 Jbt pricas da nemas para, pa onda kupujes motor, pa opet nemas para, pa kupujes novi kit... ma lol

decko jbg oce malo bit glavni preko neta :) ajd ak ga to tjesi jbg :)

stari mu je kupio baotiana, jer mu je ovaj obecao da nece dobit niti jednu dvojku vise u skoli i sad drka po tome doma a tu neke price prodaje....

ajde daj slike tih motora, nemoguce da nitko od tvojih prijatelja ili ljudi cije si r1, r6, cbr-ove vozio da nitko ni od njih nema digitalac... nitko od tvoje rodbine... pa daj kome vise te price prodajes??

--- Kraj citata ---

daj ne gnoji osjetis se od belisca a mi smo u zg-------------------u polako ubaci u sporohodnu  :sad3:

P.A.L.A.C:

--- Citat: SF2osk - 20 Kolovoz, 2007, 18:34:53 ---
kurčevit si ti momak,,mnogo melješ

--- Kraj citata ---

:BangHead: :BangHead:

uzmi ubi se pa se pistolj...  :laughing1: :laughing1:

Damir 2T:

--- Citat: DUBrawa - 20 Kolovoz, 2007, 15:10:11 ---Damir hvala. Respect  :headbang:  :toothy9: . Hvala na savjetu za auspuh eš nisam se sjetio da tamo odnesem.... To me je jedino malo zezalo nemam baš fleksericu i co2 varilicu.... E jos jedno pitanje. Ja preko auspuha imam onaj kao ljepi oklop zakovicama. Kako da to skinem. Samo da sa buslicom zabusim malo u zakovice ili? Hvala...  :headbang:

--- Kraj citata ---

tak je busilica i  samo gas  :icon_biggrin: jesam i ja sam iz dubrave  :icon_thumright:  :headbang:

Damir 2T:

--- Citat: P.A.L.A.C - 20 Kolovoz, 2007, 15:14:43 ---
--- Citat: Damir 2T - 20 Kolovoz, 2007, 14:38:44 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 20 Kolovoz, 2007, 12:57:02 ---imam ja jedan dobar savjet. PRODAJ TO JEBENO KINESKO SMECE I KUPI SI MOTOR.

i ovako kazes da imas 5 motora u kuci koji ce ti k**ra* to sranje...  :dontknow:

--- Kraj citata ---

--- Citat: KicHo7 - 20 Kolovoz, 2007, 13:09:23 ---potpisujem Davora  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

vidi se da decki neznaju za gust, ma izrezi jeb-ene pregrade metni cjev sa rupama i staklenu vunu nemas kaj zajebat to je 4T.Vidim da si iz dubrave ovak skini spuh dole i odi u auspuh eš, reci deckima kaj oces dej im tu vunu i cjevi ak imaš  slozit ce ti to za nekih pedesetak kuna ,e i nemoj zaboravit onu rupicu od izlaza plinova malo prosirit sad jedva cik stane nutra ak se ne varam.
Usput nije gust slagat R1 al gust je slozit "KINESKO SMEČE" koje kosta cca 4 000 kn tak da ide bolje od 2T serijala sa spuhom od 1200 kn multivarom od malosija za oko 600 kn federima .............blabla ikoje u startu kostaju 18 000 kn
pa nije ti bas svejedno kad te tak nekaj opere hehehehe  :toothy12:  :frajer: zakon.samo naprijed  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

--- Kraj citata ---

ako se to odnosilo na mene, onda samo big lol.

ja sam u godinu dana ulupo cca 2 000 eura u nrg-a sto se tice tuninga.

gore je bio full base setup i full midrace. tako da ja jako dobro znam sta su gusti i da mogu opet bi slago ovaj motor, nikad ne bi uzeo big bore.

al ulagat u kineze. NIKAD, jel tu nema gusta. evo ja se kladim da on promjeni sve zivo na tom motoru, on mene nece dobit iako imam samo

zx, multivar, fedre i sitnice...  :nono:

--- Kraj citata ---

Znas imam ti ja pun k**ra* i osamsto para sad cu dat 2000 jevreka za tuning i glavni sam faker lol  :toothy12: daj se malo saberi nije gust u onom plati pa vozi,covjek ima volju,to ga zanima i sa molo para oce nekaj napravit sa svojih 10 prstiju mastan do lakta crnih prstiju pa kad to sta je slago proradi nema vece srece pa ko ti to  moze platit nema tih para  :headbang:  i zna kolko je truda i znoja ulozio pa moze to i cjenit ,a ne dat 200 jevra za spuh majstor u servisu ti ga stavi i to je to di je tu gust ak je gust dat pare onda dobro sory nisam znao  :headbang:  :headbang:

P.A.L.A.C:
gle ja sam sam due malo sredio, sam sam usis preradio, poliro, sam sam pravo dizne i picke mile matere, tako da odjebite od mene s vasim glupostima, ja sam samo reko da se ne vrijedi patit oko baotina kad se ne moze puno postic, a ko voli nek izvoli. tako da stfu...  :bootyshake: :bootyshake:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju