....vjerojatno se pitate o cem se radi.....e pa ovako....
...odlucio sam za svoju Vemar kacigu kupit crni vizir....i odem kod Ivandije u Osijek gdje je kaciga i kupljena...
...dobar dan-dobar dan...reko molim vas narucio bi CRNI vizir za svoju Vemar kacigu koja je kod vas kupljena....
...kaze meni "dedek na kasi" nema problema samo malo...i ode po vald gazdu gospodina Ivandiju....
...i dode Ivandija reko gle ja bi za ovu kacigu CRNI vizir....i on ti meni ma nema problema pogleda malo kacigu a ja imo jedan obicni vizir na kacigi a jedan ostecen u ruci reko da vidi kaki treba narucit......i kaze on meni aj samo malo da vidim dali imam CRNI vizir mozda na skladistu...ode iza no nema ni jedan....i kaze aj ja ti ga narucim.... no moras mi ostavit 200kn...i do ponedeljka utorka on ce doc.....(novi oko cca 300kn)i ja KONJ mu ostavim 200kn...on zapise broj moba da mi moze javit,kad dode....reko hvala bok-bok......
....danas zove mene Ivandija....doso vizir...reko super kak je reko ono sve super sve 5....ja javim starom posto radi u Osijeku da mi ga podigne da ja iz Valpova nemoram ic......
....nakon nekog vremena...zove stari....sineee pa jel ti nisi narucio CRNI vizir....reko pa da stari jesam....odma mi je mrak pao na oci......gospodin Ivandija.....
....dali je sjedio na usima ili koji ku... je radio narucio je OBICNI PROZIRNI VIZIR.......ajmeeeeeeeeeeee
....i prico ja s njim i stari koji je bio tamo....naravno on je u pravu a ja sam budala......
....reko aj doro vrati pare i zdravo dovidenja....no "klosar Osijecki" se pravi mutav.....
....kao kaki novci s cim cu ja taj vizir platit.........ahahahahha reko boli mene ku.... s cim ces ti platit...sta radis taj poso kad nisi sposoban.....jaoooooooo....
....tak da izbjegavajte ga u sirokom krugu...ak zelite sacuvat zivce i zadrzat paru u depu....
...toliko od mene...mozda i nisam sve napiso...al ono otprilike je to to.....
...ispricavam se zbog bezobraznih rijeci...al jednostavno sam pukoooooo
btw...moderatori ak sam masio mjesto za temu...prebacite....hvala