Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: TGB - mašina  (Posjeta: 16703 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MIKSETA

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Ona me je ostavila...sutnula u muda moga srca.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gostivar-Mak
  • Moj Skuter: Gilera Runner VXR 20
  • Moja Kaciga: 中国 i AGV
  • MojSetup: Seriski
  • MojSpuh: Seriski
Odg: TGB - mašina
« Odgovori #40 : 07 Travanj, 2010, 14:15:10 »
hahaha da tgb kao ima istu kvalitetu masine kao luna,cpi,keeway mos mislit...kao 1.odere ih sve troje zajedno serijski,2.izdrzljiviji je od sva 3 zajedno,sto i giz moze potvrditi koji je dosta cesto radio po 50km pun gas bez prestanka,probaj to na luni napraviti pa ces vidjeti nakon 5000km sta ce biti...tako da se ne mogu usporedivati,iako cijenom vrlo blizu daje puno vise... :icon_thumright:
Seriski su isti u performansama i mozda je CPI malo bolji u start to garantujem  :icon_thumright:
Ja sam radio vise km i evo nakon 10000 km nikakav problem,i da napomenim da i CPI je Taiwan i nije cistokrvni kinez!!!!!!
Za izdrzljivost da ne pricam...Ak pomines ti sa blokazom od 45kmh.....65km put s vise uzbrdica sa punim gas nonstop....letno vreme na 25 stepena bez odmora na tvoj TGB ja cu ti poklonit sta god hoces
Za izgled moj Oliver je lepsi od 303R.TGB ga spasava samo sto je boja interesna.
« Zadnja izmjena: 07 Travanj, 2010, 14:17:35 MIKSETA »

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #41 : 07 Travanj, 2010, 15:20:25 »
e mikseta spusti se na zemlju,cpi da ima bolje ubrzanje od tgb,pa cpi jedva krene!!! :laughing3: :laughing11: :laughing6: :laughing9:,tgb serijski ima bolje ubrzanje od 90% serijskih skutera,ali cpi leti nema sta!!! :laughing9:,vidim da imas spuh koja ja,znaci jednaki smo,da stanes pokraje mene popusio bi race sam tako...tak da nemoj cpi usporedivati... :icon_thumright:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #42 : 07 Travanj, 2010, 15:23:44 »
da doritos tvoj je skut najbrzi... :toothy9:,ako je setup u popisi nemoj zezat da si brzi  i jos lc...a mi govorimo kada stavimo kit i ostalo da nijedan serijski ni gilera,rox... ne mogu nista,tako da si promasio temu...e da stani pokraj nekog high enda pa ce mo vidjeti!!! :icon_thumright:

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #43 : 07 Travanj, 2010, 15:32:41 »
alo GOLDEN PCELA....

stavi ti kit sport ili sta vec oces, ja stavim serijalu na areu  klip cilindar i yasuni c16= nema te starino, ni ustartu ni u krajnjoj pusiona generalno.... :laughing7:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #44 : 07 Travanj, 2010, 15:36:42 »
hahahaahah,e da mi je i to vidjeti!!!!! :laughing11: :laughing11: :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6:,pa ostavio bi te da bi me dalekozorom morao traziti... :icon_thumright:da bas serijala samo s yasuni c16,nemas sanse-00000000000!!!!!!!!

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #45 : 07 Travanj, 2010, 15:38:40 »
hahahaahah,e da mi je i to vidjeti!!!!! :laughing11: :laughing11: :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6:,pa ostavio bi te da bi me dalekozorom morao traziti... :icon_thumright:da bas serijala samo s yasuni c16,nemas sanse-00000000000!!!!!!!!

slozi motor a kolko vidim nemas nis na toj pceli, kad nabavis dijelove i slozis da ide , onda se javi i argumentiraj... :laughing7:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #46 : 07 Travanj, 2010, 15:39:07 »
evo ima ti i prodriver tgb,base setup i walkay,ja za sada nemam ali ce doci uskoro pa stani s njima na crtu,lega nema te!!!!oderali bi te sam tak!!! :laughing7:

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #47 : 07 Travanj, 2010, 15:40:28 »
evo ima ti i prodriver tgb,base setup i walkay,ja za sada nemam ali ce doci uskoro pa stani s njima na crtu,lega nema te!!!!oderali bi te sam tak!!! :laughing7:

ja sam uvjek za, nebezim nikam... :nono:...

jaooo, nema smisla s tobom tu kad si bas zabrijao zesce na pcelu...lol :laughing6:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #48 : 07 Travanj, 2010, 15:40:37 »
e mikseta spusti se na zemlju,cpi da ima bolje ubrzanje od tgb,pa cpi jedva krene!!! :laughing3: :laughing11: :laughing6: :laughing9:,tgb serijski ima bolje ubrzanje od 90% serijskih skutera,ali cpi leti nema sta!!! :laughing9:,vidim da imas spuh koja ja,znaci jednaki smo,da stanes pokraje mene popusio bi race sam tako...tak da nemoj cpi usporedivati... :icon_thumright:

cpi olivr city je najzaguseniji skuter sto postoji, ali kad mu se promjeni spuh ide zaista super jer serijski ima neku kopiju sportskog variomata koja dize remen do vrha, takodjer ima i bolji cilindar od ostalih kineza, nesto otvoreniji ispuh itd...
Ugl tvoj TGB nema sanse naspram oliver cityja jer s ovim setupom ide +80 po gps-u :hello:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #49 : 07 Travanj, 2010, 15:41:22 »
ti znas sta ja imam.... :toothy10:,da sad imam spuh sekundar je doso a karb dolazi u ovaj petak...tako da...jedino mi je jos kit i multivar osto... :icon_thumright:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #50 : 07 Travanj, 2010, 15:43:41 »
hahaahahhaahhahaahhahaa....... :laughing9: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing11:,cpi 80+ po gps pa to nema ni u pricama!!!to cpi su u testu mjerili bez blokade 60 realnih...

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #51 : 07 Travanj, 2010, 15:45:43 »
ti znas sta ja imam.... :toothy10:,da sad imam spuh sekundar je doso a karb dolazi u ovaj petak...tako da...jedino mi je jos kit i multivar osto... :icon_thumright:

svejedno, skuter s kitom se ne racuna, po tome vas moja luna sve za dorucak spremi (+85 po gps) :laughing7:

hahaahahhaahhahaahhahaa....... :laughing9: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing11:,cpi 80+ po gps pa to nema ni u pricama!!!to cpi su u testu mjerili bez blokade 60 realnih...

jer je serijski prezagusen auspuh, nemoj mi vjerovat dok se sam ne uvjeris :hello:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #52 : 07 Travanj, 2010, 15:51:05 »
jedana ona kurca svog,e sto me zanima ta tvoja super luna samo sa spuhom pa 85+ po gps,mora da si se spusto ni himalaju!!! :laughing9:

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #53 : 07 Travanj, 2010, 15:52:29 »
jedana ona kurca svog,e sto me zanima ta tvoja super luna samo sa spuhom pa 85+ po gps,mora da si se spusto ni himalaju!!! :laughing9:

imam kit ::)

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #54 : 07 Travanj, 2010, 15:54:26 »
zabrijo sam,e sto me zanima da s njima na crtu stanes,koliko bi bio iza 250 ili 500 metara... :dontknow:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #55 : 07 Travanj, 2010, 15:56:25 »
sad prvo kazes da se skuter s kitom ne racuna,a sad kazes da imas kit,odluci se!!! :dontknow:,dja stavim kit na svog onda bi vidjeli... :icon_thumright:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #56 : 07 Travanj, 2010, 15:57:21 »
ko bi koga pojeo za dorucak.... :toothy12:

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #57 : 07 Travanj, 2010, 16:02:49 »
sad prvo kazes da se skuter s kitom ne racuna,a sad kazes da imas kit,odluci se!!! :dontknow:,dja stavim kit na svog onda bi vidjeli... :icon_thumright:

aj bolje citaj moje postove

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #58 : 07 Travanj, 2010, 16:05:16 »
citam ja dobro tvoje postove,nego se ti vrati par postova pa ces vidjeti sta si napiso...

Offline MIKSETA

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Ona me je ostavila...sutnula u muda moga srca.
  • Mjesto: Gostivar-Mak
  • Moj Skuter: Gilera Runner VXR 20
  • Moja Kaciga: 中国 i AGV
  • MojSetup: Seriski
  • MojSpuh: Seriski
« Odgovori #59 : 07 Travanj, 2010, 16:42:25 »
TGB nikad nece biti ispred CPI za skutere.....veruj mi  :toothy3: