Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: TGB - mašina  (Posjeta: 16643 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline marko_AeRoX

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
TGB - mašina
« : 06 Travanj, 2010, 16:41:32 »
proucavam malo TGB u globalu, i malo detaljnije TGB 303R... vidim da dosta clanova foruma ima doticni model. zanima me, jel oni stvarno rade svoje masine? na njihovoj stranici je navedena pod proizvode... dal je kopija nekih poznatijih ili imaju svoj kalup?
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9:

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: TGB - mašina
« Odgovori #1 : 06 Travanj, 2010, 17:15:37 »
kopija morini masine

Offline marko_AeRoX

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 06 Travanj, 2010, 17:33:47 »
kopija morini masine

po cemu je onda tolko bolji od ostalih kopija?

Offline R@kija

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 06 Travanj, 2010, 17:35:21 »
po cemu je onda tolko bolji od ostalih kopija?

kak mislis bolji?

Offline marko_AeRoX

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 06 Travanj, 2010, 17:38:02 »
kak mislis bolji?

pa vidim da masovno krecu u tuning TGB-a, skuplji je od ostalih kopija tipa luna itd... ok, tajvanac je pa mozda ima bolju kvalitetu od kineza... al nije mu to valjda jedina prednost?

Offline R@kija

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 06 Travanj, 2010, 17:41:09 »
a neznam za plastike i to,nisam nikad sarafio tgb...

al po meni neisplativo kineze tunirat...

Offline marko_AeRoX

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 06 Travanj, 2010, 17:45:32 »
a neznam za plastike i to,nisam nikad sarafio tgb...

al po meni neisplativo kineze tunirat...

o tome ti pricam... novi TGB303R dođe oko 11000 kn... i ljudi ih masovno kupuju. mozda da nam Giz da neke informacije o tuningu i stanju masine?

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #7 : 06 Travanj, 2010, 17:52:55 »
Ko je god sarafao po tgb-u i ocekivao nesto, razocarao se, tgb i luna, cpi, keeway imaju istu kvalitetu masine, cak se ova druga prodaje kao skuplja
http://www.partsforchinesescooters.com/asp/gmi/?choice=showCategory&category=1001&classid=1001

tgb je od ostalih kineza klasu bolji po ovjesu, kocnicama, gumama, plastikama, izgledu, svjetlima, r50x ima otvaranje sica na bravi, ima 12v uticnicu ispod sica, ima digitalni sat s analognom obrtaljkom, ima sva cetri zmigavca odjednom hehe...
Masina je tgb-u jedina mana, ima prekratak prjenos te zbog toga ima malu krajnju al dobar start, od svih serijala sto sam vidio tgb across najlakse ide nazadnjaka, al bez blokada preko 60-65 ni cut...

Offline marko_AeRoX

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 06 Travanj, 2010, 17:56:23 »
Ko je god sarafao po tgb-u i ocekivao nesto, razocarao se, tgb i luna, cpi, keeway imaju istu kvalitetu masine, cak se ova druga prodaje kao skuplja
http://www.partsforchinesescooters.com/asp/gmi/?choice=showCategory&category=1001&classid=1001

tgb je od ostalih kineza klasu bolji po ovjesu, kocnicama, gumama, plastikama, izgledu, svjetlima, r50x ima otvaranje sica na bravi, ima 12v uticnicu ispod sica, ima digitalni sat s analognom obrtaljkom, ima sva cetri zmigavca odjednom hehe...
Masina je tgb-u jedina mana, ima prekratak prjenos te zbog toga ima malu krajnju al dobar start, od svih serijala sto sam vidio tgb across najlakse ide nazadnjaka, al bez blokada preko 60-65 ni cut...

e takav odgovor sam trazil... hvala... najbolje kupit TGB i na njega stavit postenu masinu...

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #9 : 06 Travanj, 2010, 17:58:25 »
e takav odgovor sam trazil... hvala... najbolje kupit TGB i na njega stavit postenu masinu...

najbolje kupiti skuter s postenom masinom, makar polovni :laughing7:

Offline MIKSETA

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Ona me je ostavila...sutnula u muda moga srca.
  • Mjesto: Gostivar-Mak
  • Moj Skuter: Gilera Runner VXR 20
  • Moja Kaciga: 中国 i AGV
  • MojSetup: Seriski
  • MojSpuh: Seriski
« Odgovori #10 : 06 Travanj, 2010, 18:18:58 »
Da ne otvaram novu temu zanima me koja masina ima PGO big max, i Atala Hacker

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #11 : 06 Travanj, 2010, 21:42:25 »
tgb ima jako dobru i iszdrzljivu masinu... ide meni serijala normalno 70-75, sagnut uz malu pomoc vjetra i 80 zna okaciti... uglavnom, kocnice su tako tako, cudan polozaj ima vozac, barem prema drugim 50 ccm skutovima, meni je neudoban, sic je takav da nakon 20 minuta pocne guz svrbiti na njemu.. nezz ni sam , ali mislim da je u mene blokirani cdi, ona smedja zica, nisam je ni skidao, napisao sam kako ide, samo su rolice od 7gr malossijeve na njemu od neserijskih dijelova... stvarno je ok, plastike su kvalitetnije ogromno od kineskih skutova, svijetla mu nisu bas nesto jer su balonke(303r, za r50 x ne znam)..... ako te jos sta zanima pitaj...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline walkay

• moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • Dr. TGB
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: SP180, ZIP SP180
  • Moja Kaciga: Vemar vtx atlan
« Odgovori #12 : 06 Travanj, 2010, 22:33:29 »
Imam TGB 303R, i mogu reci da je skuter za tu cijenu vise nego dobar! Puno bolje ide od ostalih kineza! Plastike su kvalitetne, ima jako dobru i izdrzljivu masinu! Susjed ima stari 303R i napravio 35 000 km bez ikakvih problema! Vanjski izgled mi je super, 303R i R50X! Sto se tice tuninga, nema puno djelova, ali se da jako dobro srediti! Ja sam vise nego zadovoljan, imam malossi sport gore, i skuter doslovno leti! Ne znam tko je rekao, da sa tuningom ne dobije se nista, to je glupost!

Offline jprekrit

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • ♫★♫ Heartbeat @ 128bpm ♫★♫
  • Mjesto: Ivanec
  • Moj Skuter: Runner SP Bianco Fus
  • Moja Kaciga: Vemar VXP Medon
  • MojSetup: Stock
  • MojSpuh: Yasuni R Alu
« Odgovori #13 : 06 Travanj, 2010, 23:16:55 »
Imam TGB 303R, i mogu reci da je skuter za tu cijenu vise nego dobar! Puno bolje ide od ostalih kineza! Plastike su kvalitetne, ima jako dobru i izdrzljivu masinu! Susjed ima stari 303R i napravio 35 000 km bez ikakvih problema! Vanjski izgled mi je super, 303R i R50X! Sto se tice tuninga, nema puno djelova, ali se da jako dobro srediti! Ja sam vise nego zadovoljan, imam malossi sport gore, i skuter doslovno leti! Ne znam tko je rekao, da sa tuningom ne dobije se nista, to je glupost!
Pa kad bilo koji skuter tjuniraš, dobiješ nešto... Jedino, mislim da im je zamjerka dijelovi... Frend već 5 mjeseci nabavlja radilicu za 303 i nemre je nigdje naći...

Offline walkay

• moderator
  • maxi forumaš
  • Dr. TGB
« Odgovori #14 : 06 Travanj, 2010, 23:23:02 »
Pa kad bilo koji skuter tjuniraš, dobiješ nešto... Jedino, mislim da im je zamjerka dijelovi... Frend već 5 mjeseci nabavlja radilicu za 303 i nemre je nigdje naći...

Ima tuning dijelova, samo treba traziti! Pa zasto nije pitao tvoj frend ovdje na forumu za radilicu?

http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639122352&target=productdetail&category1=A:A_TGB:A_TGB_R50XTGB&category2=CAT:CAT_KURBELWELLE&cid=82359

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 06 Travanj, 2010, 23:34:39 »
hahaha da tgb kao ima istu kvalitetu masine kao luna,cpi,keeway mos mislit...kao 1.odere ih sve troje zajedno serijski,2.izdrzljiviji je od sva 3 zajedno,sto i giz moze potvrditi koji je dosta cesto radio po 50km pun gas bez prestanka,probaj to na luni napraviti pa ces vidjeti nakon 5000km sta ce biti...tako da se ne mogu usporedivati,iako cijenom vrlo blizu daje puno vise... :icon_thumright:

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 06 Travanj, 2010, 23:39:21 »
walkay care,kada se sljedeci put vidimo morat cu ja i kit i multivar naruciti... :icon_thumright:karb dolazi u petak,sekundar je narucen,jos sam to dvoje i dosta...imo si pravo to je ovisnost,ali se isplati!!!tgb-rulz,pozdrav ostalim tgb-ovcima!!! :hello:

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #17 : 06 Travanj, 2010, 23:46:18 »
Ja vozim 303r vec 3 godine...

Sve u svemu,za 9tkn (koliko sam dao) bolji NOVI 50ccm skut nisam mogao naći.
Što se tiče mašine ja sam zadovoljan,kad je SVE serijala nabere 70 po ravnom,a sa zx-om i rolicama je išao 85 po njegovom satu,nizbrdo i bliže 90.
Jedini vazniji problem mi je bio taj sto mi se serijski spuh zastopao i skut se pregrijavao,pa sam ga morao 3km kuci gurati,no ugradnjom ZX-a se preporodio :headbang:
Završna obrada je ok,no ima mjesta za poboljšanje,udobnost nije baš nešto,al znao sam se voziti i po 2 sata bez prestanka i nije bilo problema.

Serijski ima jako dobar start i ubzranja do 50,kasnije je malo sporiji.Što se tiče usporedjivanja s Lunama i sl. mogu samo rec da ih derem u svakom pogledu(start,ubrzanje i krajnja).
Isporbavao sam ubrzanje do 50 protiv Debria gp1 50 (oba skuta serijale samo blokade skinute) i ISTI SMO,poslije 50 je druga priča.
No sa ZX-om sa brzi i od Sf2,Aprilie Sonic,Derbia 50,Runnera (novog i starog),Aprile Sr,itd i u kranjoj i ubrzanju.
Nikad mi nije zakazao što se tiče paljenja i ok je u pogledu potrošnje goriva i ulja.Kočnice su ok,samo prednja zahtijeva malo navikavanja.
Dijelova ima,samo treba znati gdje tražiti...

Eto toliko od mene  :hello:

Offline jprekrit

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • ♫★♫ Heartbeat @ 128bpm ♫★♫
  • Mjesto: Ivanec
  • Moj Skuter: Runner SP Bianco Fus
  • Moja Kaciga: Vemar VXP Medon
  • MojSetup: Stock
  • MojSpuh: Yasuni R Alu
« Odgovori #18 : 06 Travanj, 2010, 23:48:57 »
Ima tuning dijelova, samo treba traziti! Pa zasto nije pitao tvoj frend ovdje na forumu za radilicu?

http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639122352&target=productdetail&category1=A:A_TGB:A_TGB_R50XTGB&category2=CAT:CAT_KURBELWELLE&cid=82359
Rijetko ko više naručuje s SC-a a taj ko naručuje nema više mogućnosti naručiti tu radilicu...

Offline walkay

• moderator
  • maxi forumaš
  • Dr. TGB
« Odgovori #19 : 06 Travanj, 2010, 23:51:12 »
Ja vozim 303r vec 3 godine...

Sve u svemu,za 9tkn (koliko sam dao) bolji NOVI 50ccm skut nisam mogao naći.
Što se tiče mašine ja sam zadovoljan,kad je SVE serijala nabere 70 po ravnom,a sa zx-om i rolicama je išao 85 po njegovom satu,nizbrdo i bliže 90.
Jedini vazniji problem mi je bio taj sto mi se serijski spuh zastopao i skut se pregrijavao,pa sam ga morao 3km kuci gurati,no ugradnjom ZX-a se preporodio :headbang:
Završna obrada je ok,no ima mjesta za poboljšanje,udobnost nije baš nešto,al znao sam se voziti i po 2 sata bez prestanka i nije bilo problema.

Serijski ima jako dobar start i ubzranja do 50,kasnije je malo sporiji.Što se tiče usporedjivanja s Lunama i sl. mogu samo rec da ih derem u svakom pogledu(start,ubrzanje i krajnja).
Isporbavao sam ubrzanje do 50 protiv Debria gp1 50 (oba skuta serijale samo blokade skinute) i ISTI SMO,poslije 50 je druga priča.
No sa ZX-om sa brzi i od Sf2,Aprilie Sonic,Derbia 50,Runnera (novog i starog),Aprile Sr,itd i u kranjoj i ubrzanju.
Nikad mi nije zakazao što se tiče paljenja i ok je u pogledu potrošnje goriva i ulja.Kočnice su ok,samo prednja zahtijeva malo navikavanja.
Dijelova ima,samo treba znati gdje tražiti...

Eto toliko od mene  :hello:

Jako lijepo si napisao! Svaka cast, nemam vise sta reci!  :icon_thumright: