Ja vozim 303r vec 3 godine...
Sve u svemu,za 9tkn (koliko sam dao) bolji NOVI 50ccm skut nisam mogao naći.
Što se tiče mašine ja sam zadovoljan,kad je SVE serijala nabere 70 po ravnom,a sa zx-om i rolicama je išao 85 po njegovom satu,nizbrdo i bliže 90.
Jedini vazniji problem mi je bio taj sto mi se serijski spuh zastopao i skut se pregrijavao,pa sam ga morao 3km kuci gurati,no ugradnjom ZX-a se preporodio
Završna obrada je ok,no ima mjesta za poboljšanje,udobnost nije baš nešto,al znao sam se voziti i po 2 sata bez prestanka i nije bilo problema.
Serijski ima jako dobar start i ubzranja do 50,kasnije je malo sporiji.Što se tiče usporedjivanja s Lunama i sl. mogu samo rec da ih derem u svakom pogledu(start,ubrzanje i krajnja).
Isporbavao sam ubrzanje do 50 protiv Debria gp1 50 (oba skuta serijale samo blokade skinute) i ISTI SMO,poslije 50 je druga priča.
No sa ZX-om sa brzi i od Sf2,Aprilie Sonic,Derbia 50,Runnera (novog i starog),Aprile Sr,itd i u kranjoj i ubrzanju.
Nikad mi nije zakazao što se tiče paljenja i ok je u pogledu potrošnje goriva i ulja.Kočnice su ok,samo prednja zahtijeva malo navikavanja.
Dijelova ima,samo treba znati gdje tražiti...
Eto toliko od mene